![]() |
|
Amortisör Takozu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 13:56 |
selam Arkadaşlar geçen ay aracıma öntakım yaptırdım amörtisör ve takozlar dahil olmak üzere çoğu parça değişti bu sabah küçük kasislerden geçerken ön taraftan ses geldiğini fark ettim muhtemelen amortisör takozlarında bi sıkıntı var benim kafama takılan parçaları alırken 306 ile partnerin takozlarının aynı olduğunu söyledi parçacı bu parçalar aynımı bi uyumsuzluk olmuş olabilirimi sizce. |
|
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47 __Coşkun SARIKÜLÇE__ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
306 ıle partner ların yuruyenlerı aynı sayılır. acaba eksık kalan degısmemıs bır parca olabılır mı ? |
|
![]() |
|
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
![]() ![]() ![]() ![]() |
salıncak haricinde tüm parçalar değişti salıncaklardada gıram boşluk yok bi anlam veremedim bende
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
ıyı bır rot balanscıya gıdıp bır kontrol ettır. yaptıklarını ve sesı anlat bakalım sana ne dıyecek... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
iyi bir rot balasçı? nerde var reis bilmemki bizin oaralardakiler hep üçkağıtçı haybiyeden bidaha değiştirmeyelim parçaları
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
benım saglam bıldıgım yer var ama bayrampasada :)) sana uzak. maslak oto sanayıye yolun duserse senı bır ustaya gonderebılırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
maslak çok iyi olur reis hiç yoktan yabancıya gitmeyeyim |
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
pekı bu arada parcaları degıstırdıgın ustaya gıdıp sordun mu ne dıyecek merak ettım???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
yok gitmedim aracı peder bey yaptırmış gaziosman paşada tamirci üşeniyorum oraya kadar gitmeye.ben aracı ilk aldığımda izmire gittim ve ön takımdan gelen seslerii orada duydum seferi hisarda rotcuya soktum dediğin gibi bana listeyi verdi bende parçaları aksaraydan aldım pederin arkadaşı olan ustaya gaziosman paşadaki yerine gönderdim şimdi senin yönlendireceğin rotcuya gidip sorunu öğrenmek istiyorum eğer parçalarda bi sıkıntı varsa yapcak bişey yok ancak ustadan kaynaklann bi sorun ise (montaj v.s) ozaman gidip anahtarı kafasına atıcam reis
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
o zaman masl*ga gıttıgınde bızım servıse ugrada ıbrahım abım aracına baksın. senı saglam bır rotcu ya gonderır. onun harıcınde de bır ıhtıyacın olursa gerekenı en ıyı sekılde yapar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
çok teşekkürler Cem
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |