![]() |
|
kapılarım gıcırdıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 12:48 |
merhaba arkadaşlar aracımın kapısı açıp kapanırken gıcırdıyor. biraz kuru kalmış menteşeleri. ne sürmem gerekli acaba ? makina yağımı, gress yağımı yada başka birşeymi. teşekkürler şimdiden.
|
|
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben vd40 sıkıyorum, kontak sprey heryerde bulursun nalburlarda.fakat zamanla araba yıkandıkça yine etkisini kaybediyor ara ara kullanman gerekir ;) |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede vardı marketden aldığım 3M ürünü ile ( pas sökücü,yağlayıcı ) işlem yaptım menteşelere.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürederim tavsiyeleriniz için.
|
|
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
WD40 sık güzelce, hiç bisey kalmaz..
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
katılıyorum wd40
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
würth sprey gres öneririm alaman malı yetkili servis de bunu kullanıyor. Wd40 lar pas çözücü diye biliyorum daha sonraları kurutuyor bizzat kullandım verim alamadım ilk zamanlar iyi geliyor sonraları eskisi gibi oluyor.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Düzenleyen kankam_743 - 19 Mayıs 2011 Saat 02:34 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
normal bir makina yağı işini fazlasıyla görür...bagaj kapısı içinde gress yağı işe yarıyor....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |