![]() |
|
turbo temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 11:38 |
selam arkadaşlar, benim bir sorum olacak aranızda aracının turbosunu temizleten varmı, zamanla kurum falan bağlıyormuş, maliyetli bir şeymi bu, faydası oluyormu, |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim araçlara oluyomu bu işlem bende merak ettim şimdi. otobuslere minübüslere oluyomuş duydumda otomobillerde aynı olay varmı bilmiyorum
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
temizleniyor diye duydum fakat sıfır gibi verim alınmıyor. Zaten çok ucuz birşey değil ve turbo açıldıktan sonra pek bi yararı kalmıyor. Tavsiyem iyice bitene kadar kullanın 1.4 hdi ların turbo 550 600 lira civarı birşey direk değiştirirsiniz.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende gökhana katılıyorum. şimdi temizlik filan diye açılacak sonra toplarken bişey olursa hadi olmadı o parayı ona vericeğimize bitene kadr devam bitincede yeni turboya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |