![]() |
|
Anadolu Yakası servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nekbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 10:24 |
selamlar..
2004 model 206cc aracım var.. Anadolu yakası / Göztepe'de oturuyorum.. bu servis/usta olayından gına geldiği için sizden yardım istiyorum.. konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, burayı uygun gördüm.. oturduğum bölgede ya da en azından anadolu yakasında; dürüst, kazıkçı olmayan ve yaptığı işe, sözüne güvenebileceğim usta var mı? sizin gittiğiniz, tavsiye edeceğiniz ya da git benim adımı ver merak etme diyeceğiniz birisini ihtiyacım var.. umarım vardır, teşekkürler . . . |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bak bu noktada sponsorumuz sahın peugeot murat abımızle baglantıya gecebılırsın.
bulundugu yerde ustasıda var. uygun fıyata guvenlı parca ve ıscılık temın edebılırsın...
|
|
![]() |
|
nekbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bir kişi daha burayı söyledi.. gidip tanışacağım, deniyeceğim, teşekkürler.. diğer arkadaşlar için söylüyorum; başka öneriler varsa lütfen yazın.. özellikle kendinizin gittiği bir yer.. |
|
2004 206cc 1.6
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben her zaman derimki ... araçlarda insana benzer.. insan hasta olunca düzgün güvenebileceği doktor arar.. ve düzgün doktor bulana kadar hem maddi hemde manevi parçalanır... aynen araç işide böyle ...hasta araç... usta doktor... umarım bulursun ve benim kadar parçalanmazsın... geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
hocam çok içten yazmışsın, içim acıdı.. umarım yazdığın kadar parçalanmamışsındır.. peki sen bulabildin mı doktorunu..? |
|
2004 206cc 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |