![]() |
|
Hazır direksiyon kılıfları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 00:14 |
Değerli üyeler
Roland Garros aracımın deri direksiyonu sizlere ömür kavladı her tarafı. hazır kılıflardan geçici olarak alıp takayım diyorum ama ebadı nedir? bilgisi olan? ikinci bir sorumda geçen sahibinden de bakarkenb bir araçta direksiyonu yeşille kaplamış şu folyo + fön makinası olayı sanırım nerede nasıl kaplatırım. maliyet nedir tavsiye eder misiniz? Konyadayım şu aralar buralarda modifiye falan bir ustası olan var mı bir de ses yalıtımı düşünüyorum :) Kolay gelsin herkese kazasız günler diliyorum ... |
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski aracım deri direksiyon değildi. O yüzden bu ürünü almıştım. Baya memnun kalmıştım. Ucuz yollu bir çözüm.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir deri kaplama yaptır bence.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
37-39 cm diyor benimki kaç cm ölçmedim hiç:) bilen var mı?
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Benimki derken direksiyon simidini kast ediyorum :)
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Standart uyuyor. 106 ve 307'ye tam oluyor. 206 da aynıdır.
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=264097&productid=otm180004 denemedim ama yorumları güzel fiyatıda uygun denemek lazım. |
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Ama dikmek lasım hocam onlara baktım iyi diken bir erkek yok :) usta yada bayan müdahalesi lasım her imleğe bir dikiş falan diyor 3 saat sürer o o kdar vakit olsa araca neler yaparım :) en son ne zaman yıkadın diye hiiiç sorma sakın :)
|
|
|
![]() |
|
scuderia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
benim kullandığım mazda var 91 model 323 onun direksiyonuda bitmişti arkadaşın verdiği linkteki üründen aldık direksiyonu söktük diktirecek eleman aradık çıkmadı babamda oturdu kendisi dikti 3 saat falan sürmüştü ama gayet güzel oldu tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
yav dikiş o kadar zor iş değil gözünüz korkmasın:D
yorumlara göre söyledim ben denemeye fırsatım olmadı:D bence diğer kılıflardan güzel durur
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Birebir Orjanli Kaplatan Yerler Var Bende Linki Vardı Kaybolmadıysa Hemde Fiyat Olarakta Oldukça Uygun.
Ankarada Bilmiyorum Ama İstanbulda Güzel Yerler Var Ankaralı Üyelerimizden Yardım Alabilirsen İyi Olur... |
|
![]() |
|
Albayın dediğide bir alternatif kaplatmakta cok güzel oluyor
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
hocam zaten ben de ankaradayım geçici konyaay geldim ankarada adres varsa gideyim
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |