![]() |
|
oto.vites?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 20:19 |
benim 307de şöle bişey yapmaya başladı 2. viteste giderken devir 2000 deyken birden 3000 devire fırlıyo gaza basmadıgım halde ve kendı kendıne hızlanıyo valflerden olabılırmı bunu 3. vitesteykende yapıyo
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alla alla benim aracı bir keresinde cecoli kullanmıştı oda aynısını söylüyordu ama bana hiç denk gelmedi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm 307 aracında 2 arıza olabilir 1 basınç valfi yani serenoit arızalıdır 2. gaz pedalinde tel yok sinyal sistemi var ne kadar basarsan o kadar algılar gaz kelebegini temizlet ve kalibre ettir düzelir yardımcı olunur iyi günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |