![]() |
|
Lastik Seçiminde Yardım İstiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 02:18 |
|||||||||||||||||||||
Arkadaşlar çakma 206 xt 1.4 16v aracıma Çakma '15 ' Jantı Sipariş verdim 700 Tlye.Şimdi buna birde lastik almak lazım.lastik konusunda hiç bir bilgim yok..Sadece lastik demekten başka :) aracımı yeni yeni modifiye etmeye başladım.yarış lastiği diyorlar sanırım o tipte bana marka model vs önerirseniz sevinirim.ebatlardada hiç bilgim yok.yani bana yol tutuşu sağlam hızımı kesmeyecek fazla yaktırmayacak , ince yanak iyimi olur bilmiyorum ama tercihimdir.yani kısaca bana git şu marka su ebat lastik al diyeceksiniz.su kadardan da fazla para verme derseniz sevinirim :) teşekkürler keyifli formlar
GELECEK JANTLARDA BU JANT JANT HAKKINDADA FİKİR ALAYIM :)
![]() |
||||||||||||||||||||||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||
Güzel jant seçmişsin.
Aracının orjinal lastik ebatlarını 175/65R14 olarak tahmin ediyorum ve alacağın jantın da 15" olduğunu söylemişsin ama jantın tam ebatlarını vermemişsin. Bu durumda alacağın lastikleri 195/50R15 olarak tavsiye edebilirim. İstersen burdan hesapla:http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap Yarış lastiği olarak anlattığın şey bence lastiğin hız endeksi.
Saygılarımla. |
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
guzel kardesım jantı nereden aldın bılemıyorum ama bu janta 600 lıradan fazla para vermemek lazım. senın aldıgın muhtemelen uzak dogu urunu vıa marka olsa gerek. ve alırken bu jantın 25 ofsetlı olmasına dıkkat et. benden tavsıye.
aynı jantı yerlı carre markasıda uretıyor. bız yakın sure once albayıma aldık nakıt 500 tl ama 20 ofsetlı...
lastık olarakta konforun ve yakıtın ıyı olsun ıstersen 185 55 15 ten baska secenegın yok.
mustı kardesımın soyledıgı gıbı 195 50 15 te alabılırsın ama yakıtında daha fazla olur ve konfor daha az olur. tercıh senın...
bazı 195 50 15 sahıplerı 185 55 15 e donuyorlar...
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
güle güle kullan kardeşim... güzel bir replika.. 600 tl ye bende aldım..25 ofset.. |
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
evet aynı jant bendede var. 195/50-15 hem güzel duru hemde jantını gösterir. lastik seçimine gelicek olursak michelinden şaşma. gerekirse yumuşak lastik al. performans lastiği içeri dahada ses alıyor ve kasislerde araç içinden daha fazla ses gelmesine sebep oluyor.
saygılar
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
bu noktada lastıgın yanagının daralmasıyla olusan sertlıgın on takımın daha cabuk bozulmasına sebebıyet verdıgını unutmadan hatırlatalım...
gorunum ve performans ıcın 195 50 15 daha ıyı
fakat konfor ve yakıt ekonomısı ıcın 185 55 15 daha ıyı ve orjınal lastıkle tam denk cap olcusune sahıp...
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
195-50-15 yada 185-55-15 kullanmanı öneririm.
elimde 8 aylık lastik var 195.50.15 istanbuldaysan yardımcı olurum.
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||
Jantlarım az önce elime ulastı arkadaşlar tesekkürler :) en kısa zamanda fotoları koymaya çalısıcam
|
||||||||||||||||||||||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||||||||||||||||||||
sıfır ve uygun fiyata kaliteli lasik dersen TOYO Tires, ve Good Year üretimi SAVA öneririm.
|
||||||||||||||||||||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||||||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |