![]() |
|
2004 307XT OTM Tüp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 12:26 |
|||
Hayırla kullanın.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hayırlı uğurlu olsun... allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...(307 den vazgeçemeyeceksin :::)))
|
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
Arkadaşlar aracımı aldım..
almadan önce izmir yetkili servisi amca otomative goturduk. aracda değişen boya masraf goremedileri. tamamiyle orjınal dediler. sıra geldi tüpe :) plakamıda aldım 307 :Pp |
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
20-30 tl ye muayenedekilerin aynısını yapıp sana söylüyorlar ona göre eksikleri giderip muayeneye gididiyorsun muayenenide yakmıyorsun öyle bir yer bulup baktırabilirsin.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
vize bende yaptırırım ama ya sorun çıkarsa
lastik fren bilmem ne gecemezse.. 4yıldır vize yok aracda.. binilmio garajda duruo bi tertemiz teslim etsin yeter bana :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
+1 Düzenleyen metin - 18 Mayıs 2011 Saat 22:22 |
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
ben fıkrımı soyledım.
muayenede nelere bakılır sana kısaca anlatayım bılgın olsun
on, arka teker ve el frenı kuvvetı
arac kanala cekılıp on takım, komple egzoz sıstemı, herhangı bır kacak vs konrolu
lastık dıs derınlıgı
tum emnıyet kemerlerı
cam fıskıyelerı ve sılecekler
aırbaglar
tum aydınlatma tertıbatı
far ayarları
trafık ve ılk yardım setı, yangın sondurme tupu
motor ve sase no kontrolu
ve son :)) bunların nerdeyse hepsını sen yapabılırsın veya yaptırabılırsın. bunlar ıcın muayeneye gırmeye bence gerek yok. ama yıneden sen bılırsın
|
||||
![]() |
||||
|||
cecoli ustam.. walla vizesini yaptırsın arkadas neyi var neyi yoksa cıksın. zaten kişi vizede sorun cıkarsa ben yaptırcam dedi herseyi karsılıcak.
izmirde saglam işin ehli lpg donusum yeri ve ustası bilen varsa yazarsanız sevinirim |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
hadı hayırlısı bakalım. muayene ucretını kes fıyatından gerısı sana kalsın :))
ben olsam 500 tl eksık oder aracı zorla alırım. lpg takar aracı muayene yaptırırım. muayene ucretı ne kadar tutarsa dusup ustunu adama oderım... Düzenleyen CeCoLi - 18 Mayıs 2011 Saat 13:37 |
||||
![]() |
||||
|||
ustalar aracın 2007den bu yana vizesi yokmus.
zaten arac garajda duruyor ailede 3 araba var
kişinin eşi bankacı banka araba vermiş kendisindede araba var
bu arac garajda bekliyor ve vize yapılmamıs hiç
şase numarasından sorgulattım yetkili servisde kazası belası yok orjinal 60bin km de
bakımları periyodik yapılmıs tek eksik tüp :)
hayırlısı bakalım 18 lira iyi fiyat
anlaştık. emniyetinden plakamda hazır..
daha once 206im vardı plakam KL 206 idi şimdi bi sorun çıkmazsa KL 307 olacak :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ama su var. muayenede yapılan kontrollerın hepsı dısarıda bır usta tarafından fazlasıyla yapılabılır. bence aracı test etmıs olmak ıcın muayene gerekmez. zaten muayene ıstasyonu bır usta kadar araca bakamaz...
muayene ıstasyonunda bakılan seyler bellı zaten. bunun cogunu kısı kendısıde yapabılır Düzenleyen CeCoLi - 18 Mayıs 2011 Saat 10:04 |
||||
![]() |
||||
|||
Cem abi dediğin en mantıklısı ama aracın sıkıntısı varsa muayeneye girmeden almak riskli oluyor,
arkadaşda bi muayeneye girsin bakalım sıkıntıları çıksın ona göre satışını yapar tüp takar muayeneye sokarım gibi düünüyor. Sonuçda 6 aydır muayeneye girmemişse insanın akılna kötü şeyler geliyor.
bu durumda en güzeli a dan z ye iyi bir ustaya baktırcan ona göre muayenesiz alcan tüp takıcan muayeneye sokucan daha iyi olur.
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
bak abıcım o zaman vıze yaptırmasınlar. sen aracın parasından 200 tl dusur muayene ıcın. lpg yı takıp muayenesını oyle yaptırırsın. hemde muayene masrafı onların olmus olur. zaten soyledıgın sekılde onlar yaptırmıs olacaklar sonucta. sadece odenecek olan parayı sen degerlendırmıs olursun...
|
||||
![]() |
||||
|||
evet haklısınız arkadaslar..
gerci aracın vizesini yaptırcaklar ben sadece tüp takıp tekrar vizeye sokcam zaten vizeden gecmiş olcaka sorun olmaz sanırım.. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ben her zaman soylerım. oyunu kuralına gore oynarsak hıcbır sorun olmaz...
ısın gereklılıklerını yerıne getırmek gerek
|
||||
![]() |
||||
|||
bende aynen cem in dediklerine katılıyorum yağmurdan kaçarken doluya tutulma
|
||||
![]() |
||||
|||
olmazzz. ruhsata ısletmeden lpg ıle dolasmak yasak. cezaı bır durum. benden soylemesı.
bana sorarsan 3 kurustan kacıp 10 kurusu rıske etme derım
|
||||
![]() |
||||
|||
arkadaslar 18e anlaştık. vizesi gecitti yaptırcak karsı taraf.
ayrıca tramer kayıtlarına baktım aracın herhangi bir kazası yok kayıtlarda tüpü takcam ama hemen ruhsatı değiştirmek istemiyorum 2 sene sonra vizeye yakın işletsem olurmumki |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
abimiz varken bize laf söylemek düşmez, büyüksün abi, saygılar hürmetler.
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
bende oyle bılıyorum
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |