![]() |
|
yan aynalar ve arka cam filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 15:08 |
![]() yan aynarlar çizik güneşte parlıyor çizik çizik pasta sürdüm geçmedi ,yan aynaları sadece değiştirebilirmiyim sadece aynayı ,,nerde değiştiriebilirim ve bana kaça mal olur.?
ve2- yine arka cam filmi var şeritli orjinalindemi var bilmiyorum film gibi bişiy var var paralel parelel çizigiler var baştan sona bunu nerde yenileyebilirim ..bizahmet yardımcı olurmsunuz.?
ankaradan yazıyorum Düzenleyen vaysal_ank - 16 Mayıs 2011 Saat 22:04 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynaların camlarına bırsey dıyemeyecegım. ayrıca camdakı cızıgı gıderemezsınız. pasta asındırıcı bır madde oldugundan camı daha cok cızecegını dusunuyorum. arka cama gelırsek nasıl bırseyden bahsedıyorsun anlam veremedım ama arka camdakı ısıtıcı rezıstanslardan bahsedıyor olmayasın???
|
|
![]() |
|
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
![]() ![]() ![]() ![]() |
resimi koydum arkadaşlar şimdi tam bilgim yok kusura bakmayın bilen varsa anlatsın bi zahmet , bu arka camın içinde film gibi bişey var birde resimdede görülüyor portakal rengi yatay çizgi şeritler var ben bunu yenilemek istiyorum yani hem filmi hem o şeritleri artık neyse tam bilmiyorum , çünkü acayip çizik gösteriyor hem dıstan çizik hem içten çizik, içi en azından bu filmi değiştirerek çözeyim diyorum bu bahsettiğim şeyler nedir ne değildir nerde ve kaç parayaa değiştirirler ankarada olanlar özellikle tavsiyelerinizi bekliyorum
Düzenleyen vaysal_ank - 16 Mayıs 2011 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
rezistansdan bahsediyosun onlar değişmez diye biliyorum camı komple yenilemen lazım oda tuzlu olur biraz..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman o arka camdaki çizgilerle oynamıyasın, orjinalinde var, rezistans onlar buharlaşma olduğunda önde düğmesi var ona basınca ısınır ve buharı yok eder. 75 model reno dan tut bütün araçlarda vardır. camı değişsen de onlar gene olacak hep olacak yeni sıfır camın üstündede var çünkü. O şekilde kullanmak zorundasın. zaten olmassa muaneden bile geçmez diye biliyorum yada çalışmazsa. yan aynalara gelince sadece aynalar parlak olan cam kısmı sökülebiliyor ankara dasın git ostim e çıkmacılara değiştir kurtul gitmeden aynaları bi camcıya göstermeyi unutma belki kurtarabilirler yeniden parlatabilirler. Düzenleyen kankam_743 - 17 Mayıs 2011 Saat 01:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |