![]() |
|
206xr spor helezor yay hakkında fikir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 13:16 |
arkadaşlar spor helezon yayı almayı düşünüyorum marka veya fiyat bilgisi temin edebilecegim ve tavsiyeleriniz nelerdir nekadar düşürürçok düşürmek istemiyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç Düşürme Oranları Genelde
2 ye Ayrılır. Bir Tanesi 3.5 Cm Diğer İndirme Oranıda 5 Cm... Jant Oranın 15 ise 3.5 Cm İdealdir. 5 Cm Baya Bi İndirir Arabada Konfor Diye Bişey Kalmaz Tabiki Ön Takım Bozulması Cabası Fiyat Ortalamasıda 100 TL 350 TL Kalitesine Göre Değişiyor. Tavsiye Edebileceğim Yer Var İstersen Özelden Yollarım.. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet evet şöyleki.. ben ön takımı yaptırdıktan sonra ciddi derecede aracın önü kalktı ... yapmış olduğum araştırmalarda çoğu yer 3,5 cm lik yay takılması gerek dedi... jantlarım 15 .... maalesef fiyatı çok tuzlu adam 275 dedi...... ben pek anlamam yaydan felan adamların dediği spor yay 3,5 cm ... arkalar zaten torksiyonmuş...bunuda yeni öğrendim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |