![]() |
|
206 1,4 8v yakıtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alikocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 10:51 |
S.a 2001 206 1,4 ; 0,224 km de şehir içi yakıt yakıyor acaba nasıl gaz ayarı falan yaptırmak gerekli mi ? çok fazla aracı zorlayan birisi değilim. 1 lt'yle 10 km gibi gidiyor. şimdiden teşekkürler .
|
|
3008 2012 allure
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egerkı arıza ısıgınız yanmıyorsa cekısındende memnunsanız hıc elletmeyın derım. cunku sehır ıcınde 10 lt cıvarı trafık durumuna gore normal
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mükemmel değerler :))
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Normal bir değer bencede. Ben Ankara trafiğinde 9lt lpg tüketiyorum 100 kmde. Aracımda otomatik vites.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
alikocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
ben niğdedeyim trafik çok fazla yok. lpg nin litresi 2,30 dan aldım dün iyi o zaman ayar yaptırmaya gerek yok herkese teşekkürler.
|
|
3008 2012 allure
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |