![]() |
|
206 ön tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 18:03 |
beyler 206 ların ön tampon nasıl sökülüyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ? gti yazmadım hepsinin aynı söküldünü zannettiğim için !
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım cok zor ve sahmetli is ama kabaca anlatayım sana kaputu ac on ızgarayı sök logo olan kısmı sonra davlunmazları sok arabanın altına egıl bak tampon ile camurlugu bırlestıren vıdalar var onları sök sonra tamponu kırmadan sagdan veya soldan asıl cıkıyor tampon ama dedıgım gıbı cok zor ve rısklı bır is sonra yerıne tam oturmaya biliyor onun için bence bilen birisine yaptır :)))
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
ok kardeşim önerin için saol
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkasasın dedıgı gıbı zahmetlı ıs sokup takman yarım gunu alır.ayrıca oturturasmazsan cabası bence ısı ılen bırıne yaptır |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
işi bilen birinden daha iyi bi şekilde yapabiliceğimi düşünüyorum... ---- yapın dediğim yerleri yapamadılar bide ben deneyim... bozarsam ben bozarım hiç olmazsa... zaten yeni tampon almayı düşünüyorum... yapmaya çalışayım yapamazsam yenisini alırız...
Düzenleyen AlbayDemircan - 15 Mayıs 2011 Saat 23:57 |
|
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
++ Bu düşünce tam benim düşüncem bozarsam da ben bozarım... ben de 307 min cam otomatiği bozulduğunda servisse götrüdüm adam açmadan hemen mekanizma değişecek 130 lira parça dedi el emeğiyle 200 ü bulacaktı ben sinirlendim hiç bilmediğim halde pandizotun nasıl açılacağını sordum saolsun forumda bi arkadaş iyi anlattı açtım ve kendim yaptım kapattım biraz zaman aldı ama 200 tl cebimde kaldı ama daha da önemlisi kendi işimi kendim yapmamın değeri paha biçilmez...
bu konuda bilgim yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır başarılar dilerim...
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
kardes tamponu hic sokmedim ve zor oldugunuda dusunmuyorum on taraftaki
logoyu sokerken dikkat etmen gereken logoyu tutan vida yerine
kullandiklari plastik tipalar once
bicak yada torna vidayla altina girerek ust bolumu biraz kaldir ardindan alt bolumle birlikte asil ayni tipalardan davlumbazdada vardir
ama logonun altindaki farlarin altina kadar uzanan plastik parcayi farlarin alt kisminda tutan plastik parcalar var onlarin nasil ciktigini bende cozemedim benimkiler hala kiriktir bi sorunda yok simdilik sonrasinda gozune takilan butun vidalari sokersin korkmanada gerek yok tampon basit kirilacak bir parcaya benzemiyor ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum... aracımın her sorununu kendim yapıyorum çok şükür... panjuru defalarca söktüm taktım.. bi tamponu hiç denemedim. şimdi sıra onda.. onu da sökersem tam oluucak.... yaa aslında tamponumda bi sıkıntı yok.. sadece aralıklar açıldı biraz onları eritip yerlerine tekrar yerleştirmeyi düşünüyorum... arabayı hanımda kullandığı için oluyo böyle sorunlar ;)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |