![]() |
|
tampon boyası hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 17:34 |
arkadaşlar aracımı belden aşagı halen tavan hariç boyattırıyorum aracım beyaz tamponlar aynalar ve yandaki şeriteleri beyaza boyatmayı düşünüyorum sizce nasıl olur :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arac ney kardesım...
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
çıtalra beyz gitmez siyah yap...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 206xr
|
|
![]() |
|
hiç düşünmeden yaptır!! tabikide güzel olur. genelde herkes çıtaları tamponları araç rengine çevirmekte. tabi zevk senin bu benim fikrim
saygılar
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Eğer aracın basık ve jant varsa yaptır ya da bunları yapacaksan yaptır yoksa orijinal kalsa bence daha iyi...
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
basık olması veya jantının olmasıyla, çıtanın tamponun gövde renginde olmasının ne bağlantısı var? anlayamadım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
dahada yakışıklı olur demek istiyor bence arkadaşım bende evet jant ve spor helezon taktırcam ama yan marşiyel tampon uzatması yaptırmicam yollarımız malum ikide bir ugraşmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
O şekilde daha güzel duruyor
![]() |
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |