![]() |
|
206 sis farı montajı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 16:22 |
arkadaşlar benim araç 2000 model 206xr bunların tamponunda sis yuvası yok ben sis taktırmak istiyorum bunu kabortacı arkadaş deleriz silikonlarız dedi ama hiç yaptıran varmı saglıklı oluyormu acaba?
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz sen sisli bi tampon al.. hem orginal olur. hemde uğraşmazsın...
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
kımı 206 tamponlarının ıcerısınde yerlerı cızılmıs vazıyette bulunmakta.benım 206 da yoktu fakat ben kendım kestım ve montajını yaptım elektırıkcıyede baglattım problem olmadı.ama baglatırken kesınlıkle role koydur.gayette seaglıklı olmustu.bence tampon falan alma kestır gıtsın.sımdı tampon boya falan derken bır suru masraf olacak.karar senın
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
haklısın abim zaten tavan hariç boyatıyorum kıllıgımdan ufak tefen çökük taş sıçraması vardı tamponunda indirince bakalım bi çok saol
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
HADİ YAA RUHSATAMI İŞLETMEK GEREK KAPLAMA DEDİGİNİZ PARLAK MKELAJ GİBİM OLAB ŞEYLER ANLAMADIM TAM AÇARSANIZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
pardon arkadaşlar dalgınlıkla biyik harfle yazdım yaa:(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |