![]() |
|
2002 307 xt lastik seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 16:06 |
Arkadaşlar 2002 model 307 xt aracımın lastiklerinde çatlaklar oluştuğu için lastikleri değişmeyi düşünüyorum hepsiburada'da kampanya olduğundan oradan almayı düşünüyorum aşağıdaki lastiği düşünüyorum ama diş yüksekliği az gibi gözüküyor ömrü kısa olur mu acaba? bir de lastiğin tarihi 10/2010 ne dersiniz cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Düzenleyen gunen - 25 Mayıs 2011 Saat 23:34 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu bilgisini paylaşmak isteyen???
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben nokian aldım çok memnunum, sana yardımcı olmak istiyorum ama marka model şehir isim hiç bişey yazmadığın için yardımcı olamıyorum, imza bölümünde aracının marka modelini profilinde de bulunduğun il ilçe paylaşırsan daha rahat yardımcı oluruz, |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
memnun olduğunu söylemekle yardımcı oldun sağolasın aracın marka modeli başlıkta yazıyo zaten profil resmimde de var il ilçemle de alakası yokki bunun ben internet üzerinden alacağım...
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
internet üzerinden bile alsan uygun yerler var sen yinede profilinde bilgilerini paylaş daha iyi yardımcı oluruz.
bu arada lastiklerin 15 mi 16 mı onları belirtmemişsin, benim 15" jantlara 120 tl den 5 taksit aldım. yanlız t veya v modelinden ziyade h modelini tavsiye ediyorum.
ben h modelini bulamadığım için i3 modelini aldım h modeli 4 aydır gelmediğini söylediler bende uğraşmadım.
nokian alacaksan H bulamazsan i3 modelini tavsiye ederim.
bunlardan ziyade yokohama da aynı ayardadır onuda alabilirsin.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
15 jant ... i3 dediğin t modeli öyle mi??
|
|
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
t model derken, T 190 km/h H 210 km/h V 240km/h kadar güvenlidir. Bu hızlar geçildiğinde lastik yırtılabilir , patlayabilir. Her lastiğin maximum bir hız kapasitesi var. |
|
![]() |
|
190 km/h yapmayı düşündüğüm bi hız değil yapacağım hız en fazla 120-130 olur bu durumda t modeli bana yeter mi uzun ömürlülük açısından fark olur mu aralarında? |
|
|
|
![]() |
|
dunlop sport diş yüksekliği az gibi gözüküyor ömrü kısa olur mu acaba? bir de lastiğin tarihi 10/2010 ne dersiniz cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
bunun ile aynı fiyata nokian almıştım bene biraz daha araştır ve nokian ile yokohama üzerinde araştırmanı yoğunlaştır.
|
|
|
![]() |
|
kardeş nokian hakkında övgüler var ama bi süre sonra çok sertleştiğini ve performans düşüşü olduğu hakkında da yorumlar okudum
|
|
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
arkadaşım peugeot yetkili servislerine git
4 adet michelin al sana 100lirada benzin çeki veriyor gayat avantajlı bilgine... son gün 4 haziran |
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
michelin ben bir hafta önce aldım bilinen olsun içim rahat etsin :)
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |