![]() |
|
307 orta ekran yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semihh95 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: 307 1.6xt gümüş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 12:49 |
ben kırıkkaleden semih topluışık 2003 307 xt modeli aracımın saat göstergesinin olduğu bölüm anladığım kadarıyla güneş olduğu zaman silik görünüyor akşamları problem olmadığından dolayı böyle zannediyorum.Bi yardımcı olabilirmisiniz??
![]() http://imageshack.us/photo/my-images/860/dscf1106.jpg/ Düzenleyen semihh95 - 15 Mayıs 2011 Saat 12:53 |
|
2003 307 1.6 xt Gümüş gri
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş sorun benim bilgisayarda mı bilmiyorum ama resim açılmıyor
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
resım acılmıyor da sorun hemen hemen butun 307 lerde var desem yeridir..
|
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hemşerim bende Kırıkkaleliyim...307 lerin çoğun da vardır..bende 2004 modeli var .Aynı soeun bende de var...sökmesini bilsem kendim söker lehimleri kontrol eder yeni LEdler takarım ama nasıl söküldüğünü bilmiyorum
|
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
ben soktum arkadaslar sorun ledlerden lehimlerden vs degil
ekran kavruldugu için sıcaklık artınca o yazıları yazmak için içerisinde olan sıvı sanırım iş gormez hale geliyor ben yapmadıgım kalmadı hatta ekran arkasında 3 tane ampul var onlar ısıyı cok arttırıyor ekran ile ampul arasında kapalı alan var ısı dagılamyor bende plastikte delik actım ust tarafında ordan ısı dagılıyor ama bu kez de gene yazılar sıcakta kaybuluyor ama daha gec kayboluyor :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |