![]() |
|
206 ses konusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 01:21 |
arkadaşlar bana bir fikir verin :( çıldırcam az kaldı acaba sizinde böyle mi, 206 aracım var 100 km yi geçtiğim zaman çok felaket rüzgar sesi geliyor, camlardan mı kapıdan mı nereden bilemiyorum çok üfürüyor? sizin de böyle mi
|
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendekindede ruzgar sesı var ugultu gibi ama bendeki sunroof lu oldugu ıcın yukardan gelıyor.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de aynı sorun var ben kapı izalasyonu yaptırmayı düşünüyorum. Yapan kişi rüzgar sesini keseceğini ve kapılardan gelen plastik tıkırtılarını gidereceğini söyledi. Rüzgarı kapı fitillerinden de yapıyordur ama o zaman sadece ses değil rüzgarın kendinin de gelmesi lazım.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
206 dedın mı ruzgar sesı için yapılmıs bır araba :))) bende de var kapı kolonlarından soguk gelıyor :)))
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kapı direklerinix dışarda olablr bi kaportacı hemen onları düzeltr eliyle
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sadece rüzgar değil arkadaşlar.pejolar asfalt sesinide çok alır. kapılarınızı ve aracın tabanını(halıfleks altı) yalıtım malzemesiyle kaplarsanız ses belli bi oranda ortadan kalkar.
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
müziği açıp keyfinize bakın arkadaslar yada arabayı değiştirin :) biyeri kessen biyer başlar hele ülkemizde yollar böyleyken ses kesmek imkansz
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
|
![]() |
|
hasiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
+1
|
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
yumuşak bi tekerlek ve kapılar ile bagaj tabanı vs izolasyonu ile sesi yarı yarıya kestim diyebilirim, bi sonraki aşama da alt taban izolasyonu bakalım o zaman ne olacak. Yine de 206 evet çoğu araca göre çok ses alıyor. Ben de eskiden 100den sonra rahatsız olurdum sesten, artık 130dan sonra falan can sıkıcı bi hal almaya başlıyor
.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
O bendede var kronik bir sorun heralde asfalt sesi rüzgar sesi çok alıyo içeri takmamak lazım
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Kapi fitillerinden aldigini dusunuyorsaniz ve ordan ayni zamanda soguk geliyorsa evimizde kullandigimiz anten kablolaro vardi eskiden hatirlarsiniz bi yerinden fitili acip ondan tum fitil
İcine tek parca doseyin seside ruzgarida keser ayrica kapilariniz tok kapanir be kapi iclerine sunger doseyin kapi dosemesiyle sacin arasina hemen hemen tum sesi kesecektir |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
oki206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
cok soğuk bi iklim bölgesinde yaşıyorsanız fitiller soguktan kapıyla yapışıyor ve siz kapıyı actığınızda zarar görüyor zamanlada içeri rüzgar alıyor ben fitilleri değiştirdim düzeldi
|
|
PEU206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |