![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
merter mc yalan olur mırak...
|
![]() |
anadolu yakası olsun :):):)
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() |
siz zaten her akşam buluşuyormuşsunuz orda,
iki gazlayında yanımıza gelin
![]() ![]() |
![]() |
walla ben gebzede oldugum ıcın katılamıyorum fazla o bulusmalara en son bulustugumum gun 12-12 bıten beraberlık macı ne mactı ama 6 gol atmıstım :D =)
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() |
her yere geliriz...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() |
beylikdüzü'ne bekleriz o zaman,
misafirimiz olun,
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() |
oo Beylikdüzüne hep geliyom ben...
|
![]() |
emrah, arkadasım sen gebzede nerdesin
|
![]() |
arasana dostum geldiğin zaman,
0530 203 73 29
en son ne zaman geldin?
|
![]() |
En son 2-3 hafta önce..
|
![]() |
saat 22:00dan sonra migrosun otoparkında toplanmamıza güvenlik müsade edermi sizce?
|
![]() |
sormak lazım ama harıka olur ben yer bulcam sıze arkadaslar tam fotoluk merak etmeyın :) |
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |