![]() |
|
test aracı moturu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 14:15 |
hafta içi uygulanacak serviste sonrasını sizinle paylaşırım |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence test aracının üstünde herşey denenmiştir sonuçta test aracı ve sökülmüş durup dururken sökülmez ben olsam almazdım
|
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
![]() ![]() ![]() ![]() |
uygulamadan sonra bizimle paylaşırsan seviniriz
|
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
teşekkür ederim valla perişan etti beni bu araba
|
|
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
o zman süper alınabilir hayırlı olsun dielim umarım sorunun çözülür
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
arkadaşlar anadolu afm otomotiv mersinde motor komple dolu adam hertürlü garanti veririm diyor evrak işlemlerinide kendisi halledecek 2250 lira istiyor zaten bunların ruhsata işlenmesi falan 750 tl civarı masraf istiyor aracım şuan serviste onlarda onay verdi km.az yapmış dedi zaten test araçları fazla km.yapmıyor adam garanti veriyor aldığımda zaten servis takacak onlar onaylarsa takacam onay vermezse adam geri alacam dedi. |
|
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
bencede mantıklı alınır ama nasıl güvenilecekki orası sorun km kaç nasıl tahmin edilecek
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
motorun yaptigi kmyi iyi ogrenmelisin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
nerede bu motor alacağın adam
|
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
valla arkadaşlar alacağım kişi her şekilde garanti veririm diyor.bu test araçları fabrikaların test araçları |
|
|
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
galericiler test araçlarını perte çıkarıp dağıtıyormuki,iyi bi rektefiyeciye ustaya baktırma şansın varsa onların olurundan sonra almak daha iyi olur diye düşünüyorum.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
bence alınır. sonuçta sıfır motor. galericilerin sürüş testi yaptırdığı arabalardan çıkmıştır. ama çıkarılma amacını da öğren...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
slm arkadaşlar hatırlarsanız benim aracın motor bloğu patlamıştı bende çıkma yarım motor aramaya başlamıştım bugün netten bi tane buldum aradım adam yurtdışından getirttiğini söledi motor test aracından çıkmıştır çok az kullanılmıştır en fazla 100 200 km.bu konu hakkında bilgisi olan varmı test aracının motoru alınırmı.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |