![]() |
|
nihayettt kurtuldum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 15:35 |
|
arkadaşlar bu gün.. 8 inci gün ve tek nefes bile çekmedim :) tek bir dal bile içmedim :) sigarayı bıraktım :)
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
umarım hayatının bundan sonrakı donemınde bır daha sıgara agzına degmez. sıgarasız bır yasam senı beklıyor. dumansız hava sahasına katılmıs oldun sende :))
mesela ben hıc sıgara ıcmemıs adamım. bundan dolayıda cok mutluyum. ovunerekte soyluyorum.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inşallah seninde devamı gelir :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
hayırlı olsun
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
33 gün bırakıp tekrar başlıyan biri olarak sabırlar diliyor tebrik ediyorum:)
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
hayırlı olsun
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Helal olsun devamı gelir inşallah.
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
hayirli olsun benimde 7 yil oldu valla ben cok ozledim |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
ohh ne güzel darısı başımıza :)
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
süpersin ben 8-9 ay oldu bıraktım tat alma dugum deişti :D
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hayrlısı olsun umarım devamı gelir ve birdaha hiç başlamazsınız
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
Maşallah. İnşallah devamı da böyle gelir.
|
||
![]() |
||
|
hayırlısı olsun hadi bakalım
|
||
![]() |
||
|
Gözün Aydın...
Ne Mutlu Sanaki Bu Zehirden Kurtulmayı Başardın |
||
![]() |
||
|
Tebrik ederim. Sağlıklı yaşama hoşgeldiniz. :) İnşallah tekrar başlamazsınız. Ben de yaklaşık 7ay önce bıraktım sigarayı. Şuanda gayet memnunum. Bence sigarayı bırakmak irade meselesi. Bu benim düşüncem tabi. Saygılarımla. |
||
![]() |
||
|
evet arkadaşlar ..çok teşekkür ederim.. bu gün 11 gün olmuş ve farkları sayayım kısada olsa..
1: sabah 3 dakka 5 dakka 2 dakka daha uyucam deyip millete isyan bayraklarını çektirmiyorum direkt kendim kalkıyorum... 2: kendimi di,nç hissediyorum 3: aklım daha çok çalışıyor.. 4: iştahım açıldı 5: şimdilik bu kadar :) mustinin dediği gibi irade meselesi cidden öyle.... bıraktım dicen olay bitcek.. |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Bende bırakmak için birkaç araştırma yapmıştım youtube'dan videolar ve bıraktıktan sonraki gelişmeler vs. bunlarda bir etken arkadaşlar. Son sigarayı içtikten 20 dakika sonra: 8 saat sonra: 24 saat sonra: 2 gün sonra: 1 hafta ila 3 ay içerisinde: 1 yıl sonra: 5 yıl sonra: 10 yıl sonra: 15 yıl sonra: Görüldüğü gibi sigaranın kötülüklerinden kurtulmak bir süre alır ama her geçen sigarasız dakika vücut kendini tamir edip sağlığını kazanır. Bir grup insan ise sigarayı bırakırsa kilo alacağından korkar. Sigarayı tamamen bırakanlar arasında ortalama kilo alımı sadece 2.5-4 kilodur Asıl gerçek ise, sigaranın yarattığı sağlık tehdidine eş bir tehdit ancak 40 kilo alımı ile mümkündür. Bu da sigaranın tek başına yarattığı riskin büyüklüğünü açıkça göstermektedir. Kilo alımından kaçınmak için şu ip uçları verilebilir; Yıllarca sigara içen çoğu insan sigarayı bırakınca bir anda tertemiz olmak ister. Fakat 40 yıl sigara içip sonra bir haftada her şeyi toparlamak mümkün değildir. Sigara dumanının ve nikotinin yarattığı hücre harabiyetini düzeltmek için C vitamini, E vitamini, selenyum gibi antioksidanların faydası vardır. Fazlalığı damarlara zararlı bir madde olan homosisteini düşürmek için folik asit ile B12 ve B6 vitaminleri kullanılabilir. Balgam söktürücü şuruplara, akciğer kendini temizleyeceği için gerek yoktur. Haftada en az üç, günde de 30 dakika tempolu yürümek yada spor yapmak, taze sebze meyve ile beslenmek, hayvansal yağlardan ve fazla kaloriden uzak durmak, lifli gıdaları ihmal etmemek sigarayı bırakanların yaşam sloganı olmalıdır. |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
sigarayı bırakan arkadasımıda burda bunu paylaşıp güzel yorumlar yazarak videolar paylaşarak taçlandıran arkadaslarımıda tebrik ediyorrum.. bende bırakıcam.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
zaten bunları izle oku beyin olarak hazırlanıyosun. piyasada satılan ilaçlardan alabilirsne sigaratix vs.vs. bırakırsın ama en önemlisi irade o şeytan yokmu seni nasılda zorluyo iç yak bitane diye ama o şeytanla mücadele etmek güzel oluyor. :) |
||
206 RG 2000
||
![]() |
||
|
bıraktınmı sigayı ?? baksana bana kaç gün olmuş vay beeeeeeee ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |