![]() |
|
306 Süpap ayarı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 10:12 |
bildiğiniz üzere dün en önemli sıkıntımı çözdük gibi..... şimdi dün serviste sibob ayarı yapıldı ya ses felan gitti yolda sessiz sedasız kayıp gidiosun... yalnız akşam bi güngörene gittim geldim... gene sibobtan ses gelio ..... servis demiştiki sibob ayarını yaparken sadece bi tanesi gevşek çıktı demişti... şimdi sorum şu.. acaba sibobmu kaçırıyorki ? salı günü diğer parçaları taktırmaya giddiğimde sorucam orda gerçi ama ?? sizin bakış açınız daha önemli ?? yani o tek sibobu sıktı ama belli km sonra gerimi gevşedi ? anlamadım..
Düzenleyen by_ersin - 14 Mayıs 2011 Saat 10:20 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel kardesım soruyu dırekt bana sorma benden daha bılgılı arkadaslarımıza ayıp olmasın
![]() ayar yapıldıktan sonra oyle bır anda bosluk olusmasını beklemem sahsen. ama nasıl yaptılar ne yaptılar bılemıyoruz tabı. gecen semıh kardesımızın aracına bızım dukkanda supap ayarı yapıldı cok guzel oldu mesela. senınkının durumunu bılemedıgımız ıcın yorum yapmasıda zor takdır edersın kı..
berke yı bır arayıp sor bakalım ne dıyecekler. sonucta onlar yaptılar en ıyı yorumuda onlar yapmalılar Düzenleyen CeCoLi - 14 Mayıs 2011 Saat 10:22 |
|
![]() |
|
zaten hemen olmadıki bu 19 km sonra oldu :) bende bunu anlamadım işte neyse... salı günü bütün işim bitiyor araçla zaten...orda tekrar bakarlar... çarşam günü zaten yakıtıda paylaşıcam herkesle... baktın o sibob işini beceremediler..nasılsa sana gelicektim .. bi el atarız:) |
|
![]() |
|
yahu hemen dedıysek anında demıyoruz sende
![]() yapılan bır ayardan sonra 19km sonra hemen demektır. hadı 3-5000 km yaparsında bu bıle erken yanı. normalde 80.000 de bır yapılır dusun artık...
ınsallah duzgun yaparlarda bızım el atmamıza gerek kalmaz. onemlı olan emegın paran bosa gıtmemıs olsun...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecoli cümle düşüklüğü oldu çaktırma
![]() Düzenleyen by_ersin - 14 Mayıs 2011 Saat 11:56 |
|
![]() |
|
2001 model klemann ?? yeni aldım daha ama sıkıntıları bitmiyor.. aldığım kişi arabasına hiç güzel bakmamış..böyle insanlar var işte bizim memleketimizde... nasılsa satılcak mantığıyla arabayı kötü kullanmışlar.. benimde plakası ve rengi hoşuma gittiği için içime sindi aldım...pişmanda değilim ..çokta seviyorum arabamı....şu motorsal işler bir bitsede modifiyeye başlasam...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |