![]() |
|
jant boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 00:30 |
bende düşünüyorum. fiyat işin kalitesine göre değişiyor. sprey boyada yapılarbilir en ucuzu. ankarada bi boyacı 70 lira demişti bu arada
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende kırmızı veya beyaz arabada sıyah janta bayılıyorum. yenı jantlarım sıyah cercevelı ve grı kollu.
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
fırın boya haricinde yaptırırsan yada kendin boyamaya kalkarsan ilk yıkamada olmasada bile ikinci yıkamada atar kısmen.. fırın boyada olsa aracını yıkatırken jantlara basınçlı su tutturma garanti olsun:)
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
fırın boya 4 jant ortalama 200 - 300 arası değişiyo..
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Jantların kaç inç?Valla işini hakkıyla yapan bir yer 17 inç jantlar için 400tl fiyat vermişti
![]() |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
acaba ne kdardır ya bilen yokmu?
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kaportacılar yapmaz çünkü bu fırın boya diye bilinen boyadır,
yani önce boya tozu boyancak yere sıkılıyor, sonra o tozla birlikte fırına giriyor ve fırındaki sıcaklık vasıtası ile toz eriyerek boya oluyor.
cem abinin de dediği gibi maliyeti pahalıdır ama kaliteli olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
tabi zevk meselesi bence hoş duruyo umarım bnm arabamdada gzel durur.
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Yok arkadaşlar benlik değil tabi zevk meselesi ama o ne ben hiç beğenemiyorum her tarafı bembeyaz
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
yani ben şimdi bembeyaz yapayım jantları dimi.... bide dairesel bi kırmısı çevresine offffffff :)
|
|
![]() |
|
bence çok hoş duruyo kırmızı ve beyaz araçlara
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
bak şimdi benimda kafam karıştı acaba bendemi boyatsam
![]() |
|
![]() |
|
hmm ortlama nekdar olur acaba bi fiyat verebilcek olan varmı gidip kazıklanmayım? :D
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
kalıtelısıne gıdersen yaparlar ama fıyatıda ona gore olur tabı :))
|
|
![]() |
|
nerde yaptırabilirm kaportacılar yaparmı?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
eğer yaptırabilirsen toz boyama dedikleri elektrostatik boyama ile yaptır, ozaman daha kaliteli ve boya dayanıklı oluyor atmıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Mümkün Tabi Bende Aklımdan Geçirdim...
Geçenlerde Oto Kaporta Boya Satan Bir Nevi Nalbura Uğradım Adamlar İstediğin Reng Boyayı Sana Spreye Koyup Veriyor... Yanlış Hatırlamıyorsam 100 Gr 7 TL Sprey Olursa 17 TL Gibi Bir Fiyat Verdi. |
|
![]() |
|
arkdaşlar beyaz 206 xt var jantlarnı beyaz yaptırmak istiyorum mümkn mü acaba?
Düzenleyen AlbayDemircan - 14 Mayıs 2011 Saat 12:18 |
|
murat karagöz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |