![]() |
|
307 Rapier Kısa Farlar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 02:40 |
Bu gece iş çıkışı aracı çalıştırdım ve farları yaktım. Kısa farlar yanar yanmaz kapandı. Uzun farlar ve park aydınlatmalarında problem yok. Önceki gün sağ farın yanmadığını fark ettim ve hiç anlamasamda düzeltmeyi başardım. (Çok uğraştım.) Acaba diyorum sigortaları attırmış olabilir miyim?
Lütfen konuya vakıf olanlar bilgilendirsin, Çok teşekkürler. 2002 PEUGEOT 307 RAPIER 5 1.6 16V |
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigortadan da olabilir, kitapçığı varmı elinde? orada hangi sigortanın hangi cihazlara bağlı olduğunu gösteren tablo vardır. oradan kontrol edebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Allah allah farlar patlamaz demi o nasıl işmiş öyle
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ilginç
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Kitapçık var. Bende sigorta olduğunu düşünüyorum ama bakalım bulabilirsem. Bir de araba kalkışta bir kaç defa problemli olmuştu. Marş vurduğumda 1 dakika boyunca araba çalışmamıştı. Marş sesi gelmemişti kısacası. Memlekette olsam 30-40 liralık bir iş, hiç gocunmadan gider yaptırrım. Geçen gün servise gösterme niyetine gittim, sırf sadece bakmaları için 1100 sterline yakın (2, 700 Lira) para istediler. Gözünü seveyim memleketin, her yerde ileri sanayi ustaları yok ;)
|
|
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
neymıs o ya o paraya komple arabaya bakım yapılır
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
o paraya trıpronık sanzımana revizyon yaptırırsın ıyı rakam sallamıslar :D
|
|
![]() |
|
Farların ikiside patlamış aynı anda.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Bende onu düşünüyordum,arabanın fiyatı ne ki bakım için o kadar para istiyorlar diye
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
muhtenelen ikiside yanmıyorsa sigortasaıatmıştır.bir ihtimal ampulleri ikiside kesmiş olabilir |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |