![]() |
|
206 baskı sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 23:12 |
Arkadaşlar bende 206 xs var sürekli baskı yı yıpratıyorum değiştirmek zorunda kalıyorum . Aracı alalı 1 yıl olcak bu 3.baskı olcak . Babam evlatlıkdan retdedecek :)) ucuz bşey de değil meret. Napmam gerekiyor dayak yemek istemiyoruuum :)) Baskının ömrü nedir kaç km de biter ben 15 000 fln gittim ? kısaca bilgi verirmisiniz
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Baskı dediğin bizim baskı balata değil mi hani 80.000 de bir değişen :) hocam senin acilen sürüş tekniğini değiştirmen lasım. Ayağını debriyajda tutmayı bırak yarım debrijala yokuşta kalkayım falan bunlar direk balata sıyırıcı hareketler ... ama yok zxaten professional bir pug driver ım diyorsan balatayı syırıan bişi vardır
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla usta sürüş tekniğimi görsen hayretlere düşersin :)) sürüşte sıkıntı yok zaten 4 5 yıldır trafikteyim ben. Ve balatayı sıyıran ne olabilir ?
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Ayırtma tırnaklarında sorun olabilir ? forumda vardı birlgi
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=543&title=bask-balata-arzalar-ve-czmleri |
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
senin servis baskı balata değiştiriyorum diye sürekli o parçayı taşlayıp takmasın
![]() saygılar |
|
![]() |
|
Bak o da olabilir valla çıkan parçaya baktın mı?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |