![]() |
|
km ve devır saati sorunu,beyınlemı ılgılı?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 22:01 |
arkadaslar zizlerden bilgi almam lazım benım arabam 2000 model 206 xs arabamda 3 ay once devır saatı ve hız gostergesı calısmamaya basladı bazen devır saatı calısıyor onun harıcınde on farların tekı bazen yanıyor ve yanmıyor arkalarda oyle bana aracımın beynınde sorun olucagını soledıler ama bu durumu servıse gostermedım sızlerden bılgı alayım ona gore goturecegım,,,
bır sorun daha araba gazda gıderken sankı yarım debrıgaj yapar gıbı vıtes yemıyor sankı ama benzınde sorun yok benım ıcın arabanın beynınde sorun olup olmadıgı malum pahalı cok ltfn yardım edın
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
a.s.
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım senın bıraz masrafın var sen bence guzelce bı servıse gır bı baktır aracına gostergelerın motoru degısecek buyuk bır ıhtımal tanesı 80 olması lazım digeride elektırık aksamı olabilir
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
tesekurler arkadaslar,arabanın parcalarının fıyatlarından bılgım yok bana beyın sorunu oalbılır dedıler yanı pejoların beynınde sorun varsa bu devır saatı calısmadıgı zaman veya hız gostergesı calısmadıgı zamanlarda bellı oluyormus,farlarda ıse on farlar zenon ama cok aydınlatmıyor bazen tekı yanmıyor bazen yanıyor ınsallah elektırık aksamınla ılgılıdır,sıyah duman cıkarması ıse yag yakması olabılırmıs ama 700 km yol geldım hıc yag eksılmemıs sankı arabadan
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |