![]() |
|
otomatik far hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
c@pt@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 20:49 |
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 2005 model 307 hdı var otomatik farımda sıkıntı yaşıyorum. Gunduzlerı havanın karanlık olmadıgı zaman bıle farlarım sureklı kısalar yanıyor. Çozum yolunu bılen varsa yardımcı olursanız sevınırm... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o sensörün ışık ayarı var diye biliyorum, onuda aracı bilgisayara bağlayarak yapabilirsin sanırım.
normalde aktif etme yada kapatma işini sinyal kolunun ucuna basılı tutarak yapıyorsun, ama ışık ayarı dediğim gibi bilgisayardan ancak
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
c@pt@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Koldan kapatma acma yapıyorum sıkıntı yokda sanırım dedıgın gıbı sensöründe sıkıntı var :(
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
%99 sensörün ışık ayarı ile çözebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
teşekkürler yardımların için....
|
|
-------------
307 1.6 HDI XT KONYA ------------- |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bende pc ye baglatıp ayar yapılıyor dıye hatırlıyorum bazenmı yapıyor yoksa sureklımı bırde hıc on camın degıstımı
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
camda değişme yok sürekli aynı bir kaç kez kapatıp actım değişeb olurmu diye fakat aynı,arabanın servisi göresi gelmiş de ondan sanırım :)
|
|
-------------
307 1.6 HDI XT KONYA ------------- |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |