![]() |
|
kolçak? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 20:26 |
arkadaşlar kolçak bakıyorum da tavsiye ettiğiniz, 307 ye uyumlu, işe yarar kolçak tavsiyeleriniz neler? aşağıdaki bağlantıdakini kullanan var mı ?
Düzenleyen göktuğ - 13 Mayıs 2011 Saat 20:26 |
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu olayı bende çok istiyorum ama bendeki 206 arka camlar otomatik. uyumlu bulamadım bi türlü
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
307 için güzel bir kolçak var. benim koltuklarda orjinal olmasa bundan alacaktım. montaj çok basit kesme delme yapmadan direk bozuk para koyma yerinin arkasındaki yuvaya oturtuyorsun süper oluyor
üye olmayınca fiyatı göremiyorsun, göremeyenler için söyliyim 60 tl
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
delmeden monte edilmesi güzel. diğerlerinde bazı yorumlarda uyum göstermedi yazıyorlar boşuna deldim gibi yorumlar düşündürüyor insanı...
|
|
|
|
![]() |
|
En Üstteki Kolçağın 5 Para Etmediğini Garanti Edebilirim...
Arkadaşımın Arabasına Koyduk Tam Bir Rezalet... Vidalar İçin Delikler Açtık Bir Süre Sonra Açtığımız Delikler Gevşedi Ses Yapmaya Başladı... Bide Elfreninin Yüzünden Yüksekte Monte Etmek Zorunda Kalıyorsun Bu Seferde Hiç Bir Özelliği Kalmıyor.. Dirsek Rahat Etmiyor Anlayacağınız... Metin Arkadaşımızın Verdiği İlandaki Kolçak Daha Profesyonel Gibime Geldi Fakat İşin Garip Tarafı Bunuda Nereye Montelicez Onu Aklım Almıyor. Geçenlerde Bir Yerde Sordum Adama Nereye Montelicez Diye Arka Bardaklığın İçine Monteleyebilirsiniz Dedi... Monteleyeceğimiz Yerde Plastik Orasıda Ne Kadar Sağlık Olur Orası Muamma... Düzenleyen AlbayDemircan - 13 Mayıs 2011 Saat 21:46 |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Metin arkadaşımızın tavsiye ettiği ürün güzele benziyor alabilirim bende
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Birşey sorucam bu 307 lerde kendiliğinden olan kolçaklardan bulamazmıyız ? Koltuk kenarlarında olanlardan ?
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
yanlış anlamayın verdiğim linkteki ürün belki uygun olmayabilir,
ben sadece o boşluğa oturtularak delmeden takılan kolçaklardan bahsetmeye çalıştım. model marka vs bilmiyorum. sadece araştırmanıza bu şekilde yçn vermek istedim.
|
|
|
![]() |
|
bu da daha pahalı ama daha kaliteli duruyor. nasıl acaba?
|
|
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam benim de arkalar otomatik kolçak tam da kapatıyo zıkkım şey 206 lar için şöyle şık uzayan falan bişi varsa bir linkini atıerin sevabına ... |
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
bendede var kolçaktan.en üsttekine benziyor.ama inannın hiç kullanışlı değil.gevşek oluyor.yani orijinalini bozmayın derim.
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
139 TL Ne Oluyorya Kendinize Gelin Arkadaşlar Aksarayda 40 TL.
Ne 307 Diyor Bu Adamlar... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
140 gerçekten çok pahalı
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
en üsttekini 206da kullanıyorum fene bi ürün değil ama 307 için bilemem
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |