![]() |
|
206 araç içinin ıslanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 12:10 |
arkadaşlar aracımın fren gaz pedalının altındaki paspasın altı devamlı ıslanıyordu en hafleksi söktüm alttaki süngerimsi şey ıslanmış nerenden su almış olabilir acabai fitillere baktım iyi görünüüyor başına gelen varmı |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var. Kronik sorun 206'larda. Ben yerini tespit ettim. Hemen kapı aralığının ordan dipten alıyor. Geçen gün yağmurlu günde oraya bir bez sıkıştırdım, almadı. Çözümü basit aslında ordaki plastik şeridi güçlendirmek gerekiyor biraz. Zamanım olsa uğraşırım..
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
berkay kardeşim kapı aralıgı dedigin yer tam olarak neresi sgortaların hemen dip kızmından falanmı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
tamam kardeşim çok iyi olur sinirimi bozuyor
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Aracın ön kaputundaki yağmur suyu tahliye yerine bak yaprak falan tıkanmış olabilir benimde başıma gelmişti birkere ama benimki bagajdan stepnenin orası almış ön koltukların o tarafa kadar sızmıştı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
yok abim orası temiz görünüyor
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracin su(antifiriz) eksiltiyor mu?
Düzenleyen koliva - 13 Mayıs 2011 Saat 14:11 |
|
![]() |
|
speedyl307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedyl307
aynı sorun benim 2006 model 307 imdede var koltuğun altından geçen kalorifer klima borularından oluyo antifiriz azalma olayı varsa ve klima yada kaloriferi açtığında oluyorsa o kısımlara bakmanı tavsiye ederim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
iç kalorifer peteginin hortumunun ek yerinden kaçırıyordu yaptık orayı artık eksiltmiyor ama bu olay baya oldu |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
çok teşekkür ederim kardeşim en kısa zamnada oraya bi destek bişey yaptırayım inş çözerim
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
benim aracımda da su vardı paspas altında antifirizli su olduğunu anladım. suya baktığımda eksilmede vardı ustya gittim sigorta kurusunun altında contalar varmış ordan kaçırmış değiştirince sorun çözüldü. |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Berkay doğru söylüyor oradan alır 206 suyu
![]() |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |