|
h4 kısa uzun xenon ampulu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yusuf206
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2011 Saat 11:58 |
arkadaşlar h4 kısa uzun xenon ampulu lazım tek olarak elinde olan varsa alırım... şimdiden tşk ler......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mumkunu varsa boyle bır ampulu cıft olarak almanı tavsıye ederım. cunku renk tonlarında farklılık olabılıyor. veya aracında kullanılan kıtın bıre bır aynısısının ampulunu alman bu acıdan daha faydalı olabılır
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benm h7 ampül kesti 2 adet aldım hepsiburada 30tl allahtan 2 adet aldım renkleri farklıydı :) ama şimdikler daha güzel yanıyor 8000K yollamışlar :D yani cecoli dogru söylüyor tek alma
Düzenleyen tigerland - 12 Mayıs 2011 Saat 13:31 |
|
yusuf206
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
30 tl çiftimi
|
|
206 XT 118 HP
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
evet 30 tl aldım ben çokta güzel aydınlatıyor memnunum şimdilik bu fiyata bence süper
h4 fiyatı farklı ama sana 45 tl gelir çifti uzun olan sarı
|
|
yusuf206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk ler bana uzun kısa da xenonu lazım.... çift fiyatı 80_90 diyolar çok yani,o yüzden bende tek alıyım dedim arkadaşların elinde fazlalık varsa alcaktım ......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
tamam işte yarı fiyat 45 tl al bi çift bak keyfine :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |