![]() |
|
307 lpg yardım???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2011 Saat 12:41 |
ok aksam denıycem
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abıcım boyle bır konuyu acmadan once ılk yapacagın sey lpg sıstemını kapatıp yapıp yapmadıgını denemektır yanı :))
acaba sorun lpg sıstemıyle alakalı mı degıl mı oncelıkle bunu anlaman lazım. bunu nıye yapmıyorsun kı ???
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
kusura bakma ya buyuk bısey cıkarsa dıye tedırgın oldum bıraz yanı benzınde denemedım acıkcası aracı ılk calıstırdıgımda gaz verıyorum ama yıne yapıyo ama o anda dıkkat etmedım benzındemı lpg demı ama lpg taktırmadan once aracımda kesınlıkle boyle bır sıkıntı yoktu lpg den sonra oldu baslarda hafıf yıgılma oluyodu yanı sorun edecek kadar degıldı seste cok yoktu ama bu ara ıyıce arttı yıgılma olayı ve ses de gelmeye basladı manıfoltun ordan yanı arac resmen hava alamıyormus gıbı yapıyor gaza yuklendıgımde |
|
|
|
![]() |
|
sanmıyorum. ama zaten kendın soylemedın mı trıger degısmeden oncede vardı dıye???
ayrıca soru sordum soruma cevap vermemıssın yanı!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
triger ile bir ilgisi yoktur herhalde değilmi? |
|
|
|
![]() |
|
egerkı bu soyledıgın sıkayetlerı benzınde yapmıyorsa sıkıntı lpg sıstemınde. fakat benzındede yapıyorsa motorda bır sorun var demektır... yanı bır yerlerde problem varkı bu duruma neden oluyor denılebılır
Düzenleyen CeCoLi - 12 Mayıs 2011 Saat 11:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
2002 model 307xt trıptonik aracım var lpgli 1 haftadır filan araç ilk kalkış anından yani kendini toparlarken birden atılmıyo yani boğuluyomuş gibi oluyor ve manifoltun oraladardan sanırım tam emin değilim ama egsoz patlamış gibide ses gelmeye başladı ama arac toparlandıktan devir 30u gectıkten sonra bır sıkıntı yok sıkıntı gaza yuklendıgımde oluyor araç parkta ikenden aniden gaza bastığımda yine boğulma sesi gibi geliyo ve ilk anda gazı yemiyor sanki araba formda okudum bişeyler temizlenecekmiş sanırım ama tamda emin olamadım yardımcı olursanız sevınırım lpg taktıralı 1 yıldır oldu yaklaşık 15000km de yol yaptım bu sıkıntının kaynağı ne olabılırkı 3 gun once trıgerı degıstırdım ama onunla bır ılgısı yoktur sanırım cunku ondan oncede vardı usta bujı degısınce gıdebılır dedı ama duzelmedı
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |