![]() |
|
yeni makinam Artık Baskasının Oldu :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2011 Saat 19:56 |
|
mrb arkadaslar uzun zamandır formu ıhmal ettım malum ıs guc aracı aldıgım ılk halı ve emeklerım sonrasında orataya cıkan durum son karelerde yer almakta.sızlerle paylasmak ıstedım eskı bır peugeot 206cı olarak yorumlar sızden... ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 ![]() By masumserseri052 at 2011-05-17 Düzenleyen masumserseri - 08 Ağustos 2011 Saat 15:03 |
||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok güzel maşallah
hemen torpidodaki o minik arabanın oldugu yere 3 satır bi ekran çak :))
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hayırlı Olsun Galip Kardeşim Aradığın Araçsa Ne Mutlu Sana Allah Güle Güle Binmek Nasip Etsin...
Sen Okeysen Bizde Problem Yok Tercih Meselesi Hayrını Gör ![]() Ford Kalemim Değildir Ama Fordun Bel Kemiği Modelidir Fiesta İyi Tuttu Gerek Yakıt Gerek Yedek Parça Konusunda Üzmez Rengide Şirin... Düzenleyen AlbayDemircan - 11 Mayıs 2011 Saat 20:47 |
||
![]() |
||
|
hayrola nıye degıstırdın guzel vısneyı :)) hayırlısı olsun tabı ama vısne bundan daha guzeldı sankı :))
hayırlısı olsun dıyelım... ama senın 206 dan bıraz daha ozellıklı bır arac. kullanımı vıteslerı vs guzeldır.
yalnız bagaj kapagının sol tarafı cıkık duruyor. nedendır anlayamadım. bırde farlar cok kararmıs galıba bakım lazım. :)) bır elden gecırırsın sen Düzenleyen CeCoLi - 11 Mayıs 2011 Saat 20:54 |
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
hosgeldin tekrar
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
|
Kaputtada Ufak Tefek Eziklikler Gördüm ... Anlaşılan Önceki Sahibi Biraz Hırpalamış Gibi ![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Masallah. Guzel gunlerde kullanin.
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
|
||
![]() |
||
|
hoşgeldin
|
||
![]() |
||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saolun ark.ufak tefek ezıkler var tabıkı.ama benım elım deydımmı adam ederım ben onu.maksımum 500tl ye cıncık gıbı olur.evet pejo tıp olarak daha guzeldı katılıyorum ama fordun yerını tutmuyo be abıcıgım.yada ben oyle hıssettım bu bnım fıkrım tabıkı.herkese saygı duyarım
|
||
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
iyi günlerde kullanırsın inş.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
artık su ımzanı bır guncelle o zaman :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
BIR EL ATAYIM BARİ CEM KARDESIMI MI KIRAYIM SIMDI IMZA SEBEBINE..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
evet albayım.yaglı peynır gıbı gıdıyo masallah kapıs kapıs satılıyo bu arac.sebebını bılmıyorum ama memnunum.yorum ıcın tesekkurler
|
||
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
aracın güzelmiş hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
saol arkadasımm
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
son emeklerım sonrasında aracın durumu..
|
||
|
||
![]() |
||
|
Galıp sen nerdesın Allah askına yaaaaaaaaaaaa :))))) Ayıp sana gercektenn :)))
Aldın fıestayı unuttun bızı bakıyorum... Gel bır ara goruselım.
Ayrıca 31.07 de Bursa ya gıdecegız gelmek ıstersen arabalarda sana yer ayarlayayım????
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
hıc sorma cem abıcıgım ya.caz festıvallerı basladı kıcımız yer gormedı.halada oyle.ınsallah bu ayın 20sı gıbı bıtecek de rahata kavusuruz umıdındeyım.bursa ısı cok zor gıbı yıllık ızın bıle kullanamadım.ınsallah yakın zmanda gorusuruz.bır okey daha atarız artık..:dgecenkının rovansı olmalı degılmı
|
||
|
||
![]() |
||
|
Galip Kardeşim Cecolime Katılıyorum... Aldın Ford Oldun Lord :)))
Bizi Unuttun Ayıp Sana:)) Arayı Açma Bu Kadar. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |