![]() |
|
Satılık 2004 üzeri 206 stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2011 Saat 18:50 |
sağ sol takım valeo marka 206 stoplar satılıktır
stoplar arkadasıma aittir 50 tlye ikisini vericez sıkıntısı yoktur
Resim Temsilidir Fakat Tertemizdir Her İkiside; ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 11 Mayıs 2011 Saat 19:28 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar Kardeşim...
Fiyat Bedava İhtiyacı Olan Kaçırmasın... Düzenleyen AlbayDemircan - 11 Mayıs 2011 Saat 19:29 |
|
![]() |
|
Yalnızca sağı satar mısınız?
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
50 tl diyor ben olsam sağ sol demem alırdım ihtiyacım varsa :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() Bende Vardı Aynısı 80 TL ye Sattım Bile Düzenleyen AlbayDemircan - 11 Mayıs 2011 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
bişey dicem bende aynısını 85 e aldım cok temizdi valeo du. buda öyle bana ait değil dediğim gibi komşumuza aitt duylarıyla ampulleriyle beraber. isteyene iletişim numarasını veririm |
|
![]() |
|
buarada resmi kim yukledi ?? Albayım :))??
|
|
![]() |
|
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
merhaba bende izmirde oturuyorum almak istiyorum stopları
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat bedava arkaadşlar ihtiyacı olan kaçırmasın. hayırlı satışlar
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
evt ama arkdas manisanın bir ilcesinde orda görevli
|
|
![]() |
|
LUCAS61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
güncellmi ?
|
|
206 XT 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |