![]() |
|
sanruf tamir takımı nasıl monte ederim yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2011 Saat 00:06 |
|
Sorunum sanruf açık kapalı farketmiyor yolda giderken gıcır gıcır ses yapıyor. Resimdeki tamir takımını aldım camı sökebilirsem montesini gerçekleştirebilicem. Ön ayakları değiştim diğer dört ayağa plastikleri takmam lazım
![]() sanruf tamir takımı. Büyük soldaki parçaları taktım diğerlerini takamadım
![]() benim sanruf
![]() sanfuf değişik açıdan
Düzenleyen kankam_743 - 17 Mayıs 2011 Saat 00:15 |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hangi resim?
|
||
![]() |
||
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
kardeşim sökmene gerek yok... aynı sorun bende de vardı, kızak yollarına bolsa gress yağı sürdüm ses falan kalmadı.. denersen işine yarıycak iyi bi sonuç alıcaksın....
|
||
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
||
![]() |
||
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
hareket eden bütün bölgeler ve sunroof un yollarına sür kardeşim !
|
||
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
sunroof motorunda sorunu olanlara yardımcı olabilirim......
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
maalesef çözüm deil bende çok boşluk var ayaklardaki dört lastik de gitmiş gibi duruyor. O parçalar orjinal fıransız 35tl ye aldım takmam lazım. Düzenleyen kankam_743 - 20 Mayıs 2011 Saat 19:54 |
||
![]() |
||
|
Camın Nasıl söküldüğünü bilen yok mu?
|
||
![]() |
||
|
koliva, cerci ve diğer uzmanlar nerdesiniz? yardım edin
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
kardes benim aracimda sanrof yok dolayisiyla nasil sokuldugunu bende bilmiyorum ama su sekilde bir yardimim ola bilir
![]() By mustafacerci at 2011-05-17 fransizcam cok iyi degil ve isin icine teknik terimlerde girince iyice anlasilmaz bir hal aliyor anadili fransizca olan bile teknik terimlerden anlamiyor o kadar varsa kapaklari plastik parcalari sok anteni sok perdeyi yerine sok ilk resimdeki gibi cami bir yerde durdurmaya yarayan kilitlreri sok sag ve sol tarafta cami el yardimiyla sonuna kadar ac 3 numarali resimdeki vidalari sok ( cami actiktan sonra icerde kaliyor galiba ) 4sonrasinda icerde 5 sag 5 sol tarafta bu vidalari gevsetin diyor bundan sonrasinda iki kisi devam edin diyor 5 bu resimdeki gibi camin on tarafini hafice kaldiri diyo tutan tirnaklari var galiba onlari cikartin on kismi kalkik sekilde cami elle kapatin diyo kapanmasina 10 cm kala cami hafice sola dogru cevirin ve sol arka tirnagi cikartin sol taraf ciktiktan sonra cami normal durumuna getirerek sag tarafin tirnagini cikartin benim anladigim bu kadar anlata bilecegimde bu kadar ve daha once ne sanrof gor dum nede soktum benim yazdiklarima guvenimte yanlis bir sey yapmani istemem ha illa sokucem dersen ordan otesi senin sorumlulugun ![]() olurda sokersen soktugun sekildede toplarsin |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
cerci süpersin. çoğunu anladım anlatımınla yalnız görüntü net değil. Bu kitap mı yoksa netten mi indirdin? netten ise kankam_743@hotmail.com mail adresime gönderebilir misin? yada nerden bulurum?
Düzenleyen kankam_743 - 18 Mayıs 2011 Saat 01:28 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
dosemenin altinda olmali dosemeyide sokmen gerekecek galiba ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Döşemeyi sökmek için de strateji geliştirdim araştırma tamam merak etme hem dişlilere de bakım yapma şansım olur.
tek eksiğim garaj garaj garaj. Uluorta olmuyor. Düzenleyen kankam_743 - 18 Mayıs 2011 Saat 23:53 |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Sunroofu sonuna kadar aç
Ardından 3 nolu vidaları sök Sunroofu öne doğru yavaşça it (perde açık kalacak) Camı ileri doğru iterken ön ayakların çıkabileceği bir boşluk var kızaklarda O boşluktan ön iki ayağı çıkart Ardından arka ayakları da yavaşça ve çok dikkatli bir şekilde çıkar Camı geri takarken çok dikkatli ol az bir şey kasman gerekecek. Kolay gelsin ben ayaklar için tamir takımı bulamadığım için cırcır denilen plastiklerden kullanmıştım ![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim. Yetkili serviten aldım sanruf tamir takımı die geçiyor fiyatı 35tl . serviste takmak için işçilik 150tl istiyorlar kansızlar. kodunu bakıp atarım sana. Düzenleyen kankam_743 - 20 Mayıs 2011 Saat 03:21 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |