![]() |
|
Karbon kaplama nasil yapilir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 23:28 |
Selam arkadaslar
Karbon folyo aldim 3m tarz yan aynalari kaplayacagim, potluk yapmadan nasil kaplarim nelere dikkat etmem lazim daha once uygulama yapan arkadaslar yardim edebilir mi :) Simdiden tesekkurler :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potluk yapmaması için sanayi fönleri var onu kullanabilirsin. cam filmi çekenlerde oluyor genelde.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
http://www.dailymotion.com/video/xbptm7_arac-renk-degisimi-folyo-ile-araban_auto uygulamalı bir bak istersen
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
Camlar tamamda 206 aynasi cok oval nasil yapicam, aynalari sokerek mi yapayim yoksa uzerindemi? Ayrica sac kurutma makinsi isimizi gormezmi?
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Saç kurutma yetersiz kalır daha da ısıtman lazım
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Isimiz zor o zaman :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ver ustaya kurtul :D |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
esasında ayarlı ısı tabancası olması lazım bu ıslerı tereyagı gıbı yapabılmek ıcın. sac kurutma makınesı yetersız kalır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
aldım bi tane ısı tabancası :D ustaya 20 tl verceme 40 tl ısı tabancasına verdim ucuz yollu garantili bi tane SONAX marka ısı tabancası aldım kendim yapçam spoiler aynalar bide kapı yan kuşaklar
|
|
![]() |
|
hadı bakalım kolay gelsın o zaman :))
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
En guzeli kendin yapmak. En kotu ihtimalle tekrar yaparsin ama ogrenmis olursun
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
daha önceden arka camlara kendim film çekmiştim taktiği biliyoz şimdi tabanca ile daha iyi olucak sanıtım önceden saç kurutma mak. ile film çekmiştim cama :)
güzel olursa size ücretsiz yaparım :p
|
|
![]() |
|
Eyvallah :) güle güle kullan şimdiden ...
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Bildiğim kadarıyla Folyolarda camsil kullanılmıyor. Youtube de 3M Di Noc adlı ürünün kaplama videoları mevcut profesyonel olarak yapan firma ustaları camsil filan kullanmıyorlar. Ben de aynaları ve ön konsolu (küllük klima çerçevesi filan) kapladım ama aynalarda zamanla toplama yapıyor. Kış mevsiminde yaptım belki onun da etkisi olmuştur. Yazın tekrar deneyeceğim. Ben aynaları filan söküp yaptım sana tavsiyem araç üzerinde yapman yahut arkadaş yardımı alman. Zira aynalar üzerinde ısıttığın folyoyu gererken zeminin sabit olması gerekiyor. Hava kalan yerleri iğne ucuyla düzeltebilirsin. Görüntü dayanılmaz ama çok zahmetli bir iş. Kolay gelsin...
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Evet çok zevkli, aynalarda ayna kapaklarını sökerek çalışırsan ufak tefek kıvrımları oraya atabilirsin ama dikkat et tırnaklara çok nazik davranman gerekiyor.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
tamam teşekkür ederim. karbon kaplama için saç kurutma makinesi yeterliymiş tabancaya gerek yok dedi araç giydirme firmalarından birini aradım. makina sadece uzun süre kullanıldığında gerekli olur sadece aynaları kaplamak için yüksek watt bir saç kurutma makinesi işini görür dedi makinayı iptal ediyorum :)
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
bende kaputu kaplatcam ama 100tl istediler vaz geçtim bende :D:D
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
cam filmi çektirirken
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |