![]() |
|
Bu Çıta' dan Nerede Bulabilirim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 18:51 |
|
Bu görülen teyip ve kontrol düğmelerini çevreleyen çıta dan nerde bulabilirim acaba... Birkaç araçta gördüm renklileri de var benim de gönlüm kaydı mavi bitane alayım dedim ama geçen hafta Aksaray da gezdim hiçbiyerde bulamadım... fikir verebilecek olan var mı acaba?
Düzenleyen cafridion - 10 Mayıs 2011 Saat 18:54 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eger torpıtonun on kısmındakı 2 parca ve orjınalde grı yada sıyah olan plastıklerden bahsedıyorsan onların renklı olanları yok. onlar sonradan boyama oluyor...
mesela bendekı orjınalden grı, ama 99 ve daha altı modellerde sıyah
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim aksesuarcılara falan bak bazen farklı şekilli tey çerçeveleri orj. teyplere falan oluyor
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
Evet abim aynen ondan bahsediyorum, boyamak benim de aklıma geldi aslında ama yeni alıp takmak varken deyip sallamıştım... Bi spreye bakar yani iyiyimişşş... En yakın zamanda uğraşıyım bununla :) inşallah çok sırıtmaz mavi mavi :)
Abi bide alakasız bişey sorcam izninle; silecek kolunun altında bi kol daha var, ne işe yaradığını anlayamadım elektirkciye gittim o da anlamadı merak ettim ya :)
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Silecek kolunun altındaki kol orjinal teybin kumandası.
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
bize çok yakın adil otomativ var gop ta istersen numarasını vereyim çok değerli ve iyi bir esnaf şahsen tanıyorum iğneden ipliğe ne lazımsa buluyorlar
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
|
pıknıge gelırsen 2 dakıkada sokerım sana :)) boyar takarsın. bazıları carbon vs kaplıyorlar tercıh senın tabı :))
bu parcaları arasan bulamazsın. para edecek bırsey degıl ama pek gıden bırsey olmadıkları ıcın degerlıler :))
dıger arkadaslar teyp cercevesı anladılar ama degıl tabı
![]() |
||
![]() |
||
|
Ahhaaa gerçek miii
![]() |
||
![]() |
||
|
Orayı biliyorum galiba abi ben yarın gidip bi şansımı denerim, eyvallah :)
|
||
![]() |
||
|
sakın kırayım deme. geldıgınde onu amelıyatla 2 dk da alırım ordan :))
|
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
git bir tanış derim ama arabanın ruhsatınıda götür yanında motor ve şase numarasından bakıyorlar parçalarına |
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
|
Orayı biliyorum galiba abi ben yarın gidip bi şansımı denerim, eyvallah :) [/QUOTE] git bir tanış derim ama arabanın ruhsatınıda götür yanında motor ve şase numarasından bakıyorlar parçalarına[/QUOTE] Mesaj alındı teşekkürlerr
![]() |
||
![]() |
||
|
Abi bi tanesin yaaaa :))) Sakın yanlış anlama herkesin bi bahanesi var bahane üretmek istemiyorum... Ama elimden geleni yapıcam abi, gerçekten ben de isterim aranızda olmayı...
Takipteyim Avrupa yakasından buluşup gitme olayını kolluyorum... Saygılar :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |