![]() |
|
106 yan kapı barları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 13:46 |
106 için kapı üstünde olan barlardan takmak istiyorum. Nedeni ön ve arka tampon ile bir bütünlük oluşturuyo ve hoş duruyor. Sanıyorum ki bu yan siyah barlar normalde 106'lar için yok ama sonradan takılıyor çünkü tek tük araçta görıdüm. Bu yan barlar başka modellerden mi alınıyor yoksa özel olarak mı imal ettiriyorlar? Örnek olarakta aşağıdaki resimde görünüyor. (Fotoğraftaki aracın sahibi forumda ise affına sığınarak örnek diye gösteriyorum. Gerçi örnek teşkil etmek iyi birşey.)
![]() |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 106 quiksilver var..ufak tefek problemlerini halledeyim.benimde ilk işim yan kapı bandı takmak olcak..takma diyen çok oldu gerçi..düşük modellerde var sadece..98 den sonra çıtasız diye biliyorum..aracını eski gösterir falan dediler ama bence çok güzel duruyo.. bulmak kolay değil gerçi..internette buldum ben takım olarak..120 tl..
|
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bencede çok güzel duruyo. O yüzden istiyorum ama nasıl takıyolar onu bilmiyorum zira kapıda delik falan açacaklarsa vazgeçebilirim. Bana bulduğun yerin bilgilerini verebilir misin?
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
0535 404 94 88 bu numarayı bi arayın..yardımcı olacaklardır.. hatta montajını fiyatını falan öğrenirseniz burda paylaşında bende öğreneyim tam olarak..size zahmet..istanbulda bi otomotiv firmasıymış netten aldım bende numarasını..
Düzenleyen eren8er - 11 Mayıs 2011 Saat 00:04 |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
bar dediğin şey su kapılardaki siyah citalarmı ?
|
|
![]() |
|
kapı çıtalarını diyo işte..kapı bandı da deniyo..senin kapılarda olanlar gibi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |