![]() |
|
FULL KURTKÖY AÇILIŞA ÖZEL %25 İNDİRİM (10.05.2011) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 09:33 |
FULL KURTKÖY İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 10.05.2011 SALI GÜNÜ AÇILIYOR!FULL KURTKÖY İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 10.05.2011 SALI GÜNÜ AÇILIYOR! Bu kampanya FullKurtköy istasyonumuzda 12.00 - 24.00 saatleri arasında geçerlidir. FULL KURTKÖY Harmandere Mevkii. Ankara Cad. No:409 /1 HAYIRLI UĞURLU OLSUN (: Düzenleyen metin - 10 Mayıs 2011 Saat 12:08 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
depoları fulleme zamanı :))
metınım mumkunse benzınde koy arabaya her zaman rastgelmezz :))
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ne guzel kampanya yahu
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi koycam da biliyorsun gündemde ucuz yakıtın içinde su kolonya vs gibi maddeler idda ediliyor, bu yüzden kararsızım, durduk yere motoru elime almak istemiyorum.
mantıklı bir açıklaması olsa depoyu doldurcam ama yok işte. Düzenleyen metin - 10 Mayıs 2011 Saat 10:29 |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin hocam bir tarif etsene tam olarak nerde burası.
|
|
![]() |
|
ya metınım bosveer doldur gıtsın. full e :))
full un yakıtında olmaz oyle bır durum...
adamlar catır catır pıyasaya gırme arayısındalar. zaten bayılık sıstemını kaldırarak devamlı bırsekılde %7 ındırım yapıyorlar. ılk acılıs gunude reklam malıyetı olarak dusuk fıyata akaryakıt verıyorlar...
kac kısıden full un yakıtları kotu vs gıbı kotuleme polıtıkaları duydum. devamlı gazını kullanıyorum cekısıde yakısıda gayet guzel :)) herkes gordu ıste benzınle aynı verımı aldım otoyolda daha ne olsun :)) gıtmıyor cekmıyor dıye duyarsan kulak asma yanı. dıger ıstasyonlar yakıtı nereden alıyorsa bunlarda aynı yerde alıyorlar... Düzenleyen CeCoLi - 10 Mayıs 2011 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
aslında doğru diyorsun abi adamlar kimsenin yapmadığını yapıyoruz yakıta full garanti veriyoruz demişler sitelerinde.
|
|
|
![]() |
|
mustafa abi ne tarafı daha iyi biliyorsun ona göre tarif edeyim.
genel olarak tarif edicek olursak kurtköyden çıkıp hava otoban gişelerie giderken hava alanı kavşağı var onu geçince harmandereye gelmeden solda kalıyor, eskiden petrol ofisiydi şimdi full oldu.
|
|
|
![]() |
|
metınım sen double full e :)) nasıl olsa cıft depo
![]() |
|
![]() |
|
hesaplarıma göre 170-180 e doluyor
gaz neysede benzini alsak yeterli be abi. 100 tl alırım da imkanları zorlamaya çalışacağım.
|
|
|
![]() |
|
Güzel Paylaşım Fakat Bize Çook Uzak Yakın Bir Tarihte İkitellide de Bir FULL İstasyonun Açılışına Hazırlandığını Gördüm Bizim Burdakilerin işine Yarar İnşallah
|
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
bugün istasyonun önünden geçtim 1 km kuyruk vardı saat 5 civarı.
|
|
![]() |
|
ey masallah :))))))))
|
|
![]() |
|
sorma ya bende gittim yarım saat kuyruk bekledim, araya girmeye çalışanlar ayr bi dert,
100 tl de 25 tl kâr etmek için millet akın akın oradaydı yazık günah biraz ucuza yakıt almak için belkide sağdan soldan para ayarlayıp alabildikleri kadar yakıt alıyorlar.
Bu milleti bu insanları bu durumlara düşüren insanlar utansın.
Lütfen duyarlı olalım, önümüz seçim ve oy verirken şu partiye verin demiyorum sadece oy verdiğiniz partiyi 2-3 kere düşünün. Bu milletin ucuz yakıt ucuz ekmek ucuz aş peşinde kuyruk beklemeye bekletmeye kimsenin hakkı yok.
|
|
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
ben de durup bekliyim falan dedim ama bir iki saniyeliğine düşündüm, gaz biter, kaynak yaparlar kafam bozulur vs beklemedim. bu hale düşmek kötü tabi ki . seçimlere kada indirimler olabilir.
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Amma çok akaryakıt markası çıkmış öyle
![]() ![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
alışmış kudurmuşdan betermiş (:
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |