![]() |
|
aracım aks kesti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 23:43 |
|
merhaba arkadaşlar..açıkçası bu işlerden anlamayan biriyim..bugün aracımı bi arkadaşıma vermiştim..telefon açıp şöyle dedi..yolda giderken tak die bi ses geldi .araç yürümedi..çekici çağırdım götürdük tamirciye..aks kopmuş..daha öncedende işlem görmüş dedi..tamir etmişler şuan bi sıkıntısı yokmuş..aracı elden çıkar dedi usta bana telefonda..bu olay bu kadar büyük bişeymi ? tamir yerine yenisini alıp takamazmıyız? çokmu maliyetlidir? ben aracı yeni aldım satmakta istemiyorum..kafama takıldı sat demesi..
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam araç ne model vs
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
yazmamışım pardon.. 2001 model 106 quiksilver
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arac bılgılerını ımza kısmına yazarsan daha guzel olur
|
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
aks kesti diye araba satılmaz herkesin başına gelebilir. baska bıseyden dolayı demişse onu bilmem. ama aks kesti die satmaya gerek yok
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
Hocam aks pahalı nesne 200 lira teki çıkmacıdan bitane al uygun değiştir ya da orjinal taktır. ustamın bir lafı var yürüyen aksam şakaya gelmez tamire hiç gelmez diye neticede 4 teker üzeri gidiyorsun tamir edilen parça illaki birdaha kopar Allah göstermesin
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
bu aks daha önceden tamir edildiğine göre önden darbe almış olabilir dedi..öndende bi darbe görünmüyo alttan almış olabilir dedi.. bende onu diyorum..bu sebepten ötürü araç satılmaz diye düşünüyorum..şimdi tamir etmişler..ne kadar sağlıklı olur ki? parçayı değiştirsek maliyetli olurmu ?
|
||
![]() |
||
|
doğru diyosun..genel anlamda forum acemisiyim:) |
||
![]() |
||
|
haklısın..teşekkürler..değiştirmek en iyisi.. |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
benim akslar titreme yapıyodu ikisini değiştim. tanesi %25 indirimle kampanyadan yaralandım 520tl den 390 tl ye taktırdım işçilik hariç 1 adeti. yetkili servis
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
vallaha aynı olay benım basıma geldı konu acmıstım zaten saglam bır usta ellerınde aksların toplam maliyetı yuz tl sanzuman yag içinde:)))
|
||
![]() |
||
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
yürüyen aksam.4 teker üzerinde gidiyoruz.yürüyen aksam çok önemli.hiç düşünmeden değiştir derim.
|
||
![]() |
||
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
|
Ya, illa kazası var diye bir şey yok. Genelde cant yamuk ise aks bozulur. Ben de değiştirmek zorunda kalmıştım. Dönüşlerde tak tak vurmaya başladı saat gibi. Tabi kırılmadan hemen tamirciye gittim. Değiştirdikten sonra kış lastikleri takarken bir baktık ön sağ cant (aks bozulan taraf) çok yamukmuş. Adam hemen git düzelttir dedi, yoksa yine 1 adet aksa bayılırsın.
Aks işlem görmüş olabilir, neden olmasın. Yeni aks 200TL en az, adam 50TL'ye kaynatmıştır, satmıştır, bitti. Bu arabaya binmek istiyorsan, aklsarı değiştir, binmeye devam et. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |