![]() |
|
206 Yağ Değişimi (Castrol EDGE?) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 22:04 |
Merhaba arkadaşlar. Aracım 206 1,6 16V. Araç alındığından beri hiç aksatılmadan Total 10-40 yağ konmuş. Yağ değişim zamanı gelmemesine rağmen ben yine de Castrol EDGE 5-40 Tam sentetik ile değiştirmek istiyorum. Sizce değiştirsem olumlu sonuç alır mıyım?
Eksiltme olur mu? Ya da değiştirmeyip yağ değişim zamanını mı bekleyeyim?
Bir de linkteki ürünün fiyatını değerlendirirseniz sevinirim.. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Mobil 1 0W-40 kullaniyorum ve cok memnunum. Sizin de 5W-40'tan memnun kalacaginiza eminim. Ne kadar daha var yag degisimine? Birde aracinizin kilometresi kac? Eger cok yuksek degilse ve su anda yag eksiltme sorununuz yoksa, muhtemelen 5W-40'ta da olmayacaktir. |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
bir sorun oluşturmaz. değiştirmeni tavsiye ederim ama zamanını bekle acele etme. verdiğin bağlantıdaki fiyat da çok iyi al derim...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Aracım 103binde. Yağ eksiltme sorunu yok. Rutin değişime 3000km'den fazla var..
Eğer gerçekten değecekse alacağım. Heryerde tam sentetiğin birçok artısının olduğunu okuyorum. Bir de bujileri değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında onun da daha km'si var ama yazın uzun bir Türkiye turu yapmayı düşünüyorum. Önlem olarak ufak tefek birşeyler yapmak lazım. Buji olarak ne önerirsiniz? Bosch düşünüyorum ama çoğu yerde orijinal Bosch bulunmuyor ve ben de tabi ayırt edemiyorum. Var mı bildiğiniz orijinal Bosch satan yer?
|
|
![]() |
|
yag olarak 0-40 veya 5-40 koyabılırsın. bende aracıma 110.000 de total 10-40 koymustum o zaman bıraz aceleye gelmıstı. 120.000 bakımında kafamda olan Mobıl 1 0-40 koydum. gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın. 5-40 ta kullanabılırsın. hıcbır sıkıntı yasamazsın...
bujı noktasında bosch bujı heryerde var. bulmakta sıkıntı yok...
fakat ılla saglam yer olsun dersen bosch car servıce e gıdebılırsın Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 23:02 |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Bu konu çok yazıldı fakat kafama takıldı opel özel servisteki bir ustam aracın şimdiye kadar kullandığı yağ ne ise ona devam etmek lazım dedi açıklaması da yağların ne kadar birbirine benzesede aynı gözüksede möleküler yapısından dolayı farklı olabilir demişti sonuçta motor ona alışmıştır dedi, ufak bi çıkarı da yoktu yağı başka yerde değişmiştim. sizce ? |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatı normal
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
TunaKarahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TunaKarahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim bende arkadaşa.Benimde yağ değiştirmem geldi araç 115 bin de şuan.Mobil'i düşüncem |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |