![]() |
|
206 GÖĞÜS!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 20:40 |
arkadaşlar kendi yapmış olduğum göğüs boya işlemini sizlzere sunuyorum nasıl sizce?
![]() ![]() ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 09 Mayıs 2011 Saat 21:42 |
|
ŞİŞLİ İSTANBUL/206 XT 1.6
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öndeki panel biraz göz alıcı olmuş ama kapı kolları vs. çok hoş durmuş bence
|
|
![]() |
|
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
ilk baştan öyle durmuştu :)ama koltuk kılıflarımı vites körüğümüde o renge uydurunca dışarıdan güzel gözüküyor arabanın rengide buz mavisi bu arada
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araç da bu renk ise güzel...
|
|
![]() |
|
ara. bu reng değil araç buz mavisi açık renk
|
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
ben aynı işlemin parlak siyahını yapmayı düşünüyorum. yalnızca göğüslüğe piano black
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş ellerinize sağlık.. mavi karbon kaplamada hoş olabilirdi..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel olmus elinize saglik. Yaptiginiz islemleri de paylasabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
aslında işlem bittikten sonra yaptığım işlemi basamak basamak resimlerini çekmediğim için pişman oldum,
Yaptığım işlemler
1-öncelikle boya alma işlemi kutusu 10 lira 2 adet boya ile göğüs,yan kalorifer petekleri kapı kol halkaları yapılabilyor.Birde parlak vernikkoçtaşlarda yada tuningcilerde rahatça bulabilirsiniz.Bparlak
2-uygulama yapacağım parçaları sökerek en ince zımparayla zımparaladım.Herhangi bir astar falan kullanmadım alırken plastik astarı kullanmam gerektiği söylendi ama şuana kadar herhangi birşey olmadı uygulama yaptığım paraçalara.(uygulamadan sonra 3-4 kere temizlemeye girdi araba ıslak bez yada parlatıçılar zarar vermedi)
3-daha sonra sprey boya ile boyadım garanti olsun diye bir gün kurumaya bıraktım
4-Ertesi günü kuruduğundan emin olduktan sonra sprey atma işlemini gerçekleştim.
Ve sonuç olarak resimde görülen uygulama ortaya çıktı
|
|
|
|
![]() |
|
Aynen Bende Piyano Black Dedikleri Parlak Siyaha Boyatmayı Çok İstiyorum... |
|
![]() |
|
Güzel İş Çıkarmışsın Ellerine Sağlık
Düzenleyen AlbayDemircan - 10 Mayıs 2011 Saat 08:34 |
|
![]() |
|
öncelikle resimlerimi düzenlediğiniz için tşkler...ikinci teşekkürde beğenmeleriniz için |
|
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
gayet güzel olmuş ellerine sağlık. bende parlak siyah yapmayı düşünüyorum aracımın rengi de siyah ama o parçalar nasıl sökülür becerebilirmiyim bilmiyorum.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Becerirsin neden beceremeyesinki. Her turlu destek forumda var ![]() |
|
![]() |
|
evet forumda var gerekli bilgiler...ayrıca basit bir işlem düşündüğün gibizor değil
|
|
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
fena değil. güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
bence çok yanlış bir renk seçimi. araç içi gümüş rengi olabilirdi. weya 3'd gümüş carbon çekilebilirdi.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
ilk baştan gümüş yaptım bir süre öyle kullandım ama içime sınmadı...genelde herkezde gümüş rengi görüyorum bunun için farklı olsun istedim
|
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
guzel olmuş kardesım elıne saglık :) parlak mavı guzel durmus
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
çok hoş duruyor eline sağlık....
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |