![]() |
|
Camım catladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 13:35 |
Arkadaşlar 307'min camı çatladı. Baya büyük bir çatlak, kaskoda yok. Su döktüm içeriye su kaçmıyor.
King oto ben yapamam dedi, fiyatı ne kadardır yan sanayi veya orjinal. Böyle kullansam ne olabilir? ![]() ------- ![]() Düzenleyen nteker - 09 Mayıs 2011 Saat 13:36 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle kullanirsan o catlak yurur gider taa uca kadar. Yurumesini durdurmak icin bir delik aciyorlar bildigim kadariyla. Ancak oyle kullanmak pek saglikli degil. Muayenede hafif kusur gecer. Tamiri her ne kadar mumkun kilan araclar olsa da randumanli olmadigini biliyorum. En guzeli degistirmek.
Düzenleyen koliva - 09 Mayıs 2011 Saat 13:45 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
camdan cama fark eder. 300 tl de cam var 800 tl yede. öncelikle aracın modeli nedir, çünki yağmur sensörlü sensörsüz vs 307 camlarında fark ediyor. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
307 1.6 XR 2004 model
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sıcak soğuk hava değişimleri yüzünden çok oluyor. misal hava sıcakken klimayı açtın cama vurdu o çatlak yürür. ayrıca çizdirme işini camcılar tavsiye etmiyorlar. "çizdiğimiz yerden yürür" diyorlar.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
senin far yağmur sensörün yok, büyük ihtimal camda uv güneş ışınlarını koruyucu filminde yok. bu yüzden pek bir maliyeti olacağını sanmıyorum.
|
|
|
![]() |
|
Evet yok galiba, tahmini ne kadar dır?
|
|
![]() |
|
valla sponsor ŞAHİN-PEUGEOT arıyacaksın şasi numarasından aracına uygun olan camın fiyatını ve en uygun olarak verir. orjinal parça temin ediyor kendisi.
|
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim sağolun.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende arkadasıma cam tamırı yaptırdım. ozel bır makınesı ıle cam recınesını camın catlagının ıcıne enjekte edıyor ve uv ısınları ıle bu recıne sertlesıyor. catlagın tam ucuna da delık acıp ılerlemesıne engel oluyor.
benım aracımdakı catlagı gorsenız sasarsınız. pek onume gelmedıgı ıcın kullanıyorum. yapıldıktan sonra da hıc yurumedı.
sensorlu cam dıye degıstırmedım... muayeneden de bu sekılde gectım Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 16:48 |
|
![]() |
|
arkadaşlar cam sensörlü olucan kaskodan yaptırsam sensörüde takarlarmı?
|
|
![]() |
|
sensör camda değilki, sadece camda sensör yeri var yani eski camı çıkarmadan önce sensör sökülüyor yeni cam takıldıkdan sonra sensörü geri takılıyor.
|
|
|
![]() |
|
sensör ufak bi kutu biliyorum fakat bendeki arızalı sanırım çalışmıyor. acaba onuda aradan çıkarırlarmı diye düşündüm. bu arada bu sensör nasıl tamir olur? kim yapar bu tarz şeyleri bileniniz varmı?
saygılar |
|
![]() |
|
camı servis değiştirirse yapar ama fiyata ekler, dışarda değiştirirsen zaten yapamazsın. sen sensörün çalışmadığına nasıl emin oldun bekli devre dışıdır.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |