![]() |
|
307 Sw araca simit LPG uygulayan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 12:26 |
arkadaşlar merhaba aracıma (2004 model 307 SW.Triptonik) LPG taktırma arefesinde olduğumdan araştırmalarım neticesinde simit taktıranların olduğunu duydum.Acaba simit tank nereye ne şekilde takılyor.bilgisiolan yada taktıran varsa paylaşırsa sevinirim..
![]() NOT : 307 SW araclar normal 307 ler gıbı ıcerıden olmayıp dıstan stepnelıdır.....
Yanı yedek lastık alttan alttan takılmaktadır. Bu noktada dıstan takılan sımıt lpg deposu kullanılabılmektedır... Düzenleyen CeCoLi - 11 Mayıs 2011 Saat 10:22 |
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu
|
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki link güncel bir link arkadaş yeni yaptırdı. Kısaca stepnenin olduğu yere muhafaza ekleniyor ve yerden yüksekliği 20cm ise sorun çıkmıyormuş. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
memotech tşk....link çok ii oldu..
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim Daha Önceki Aracımda Yakıt Tankını Simit Olarak Taktım Hiç Bir Sıkıntısını Görmedim,
Tabi Yedek Lastik Boşa Çıktı... Uzun Yola Pek Gitmediğim İçin Öyle Bir Uygulamaya Karar Vermiştim... |
|
![]() |
|
albayım sen yanlıs anladın olayı :))
bu arac sw oldugundan stepnesı dısarıdan. alttan depo takılmasını soruyor arkadas yanı :)) normal 307 olsa zaten sorun degıl. cunku ıcerıden takılıyor...
|
|
![]() |
|
en son oguz arkadasımız taktırdı ıste :)) konuyu okursan anlayacaksın...
depoyu alttan ust saca asıyorlar ve altına koruma sacı takılıyor. gayet saglam ve sorunsuz oluyor. ama bu dıstan depo olayı her marka kıtte yok. emın ol bırcok kısıde pek ugrasmak ıstemıyor. projesı vs olması lazım. fakat bu durumun muayene olayı ıcın bence samsunda neredeysen oradakı mmo odasına gıt. gorus bılgı al... bazen kıllık yapabılıyorlar. tum turkıyeye yayılmıs bır standardızasyonu yok daha sımdılık. bazısı olmaz dıyorken baskaları burada takıp kullanıyor. muayenede oluyor :))
tamamen turkısh bır durum :))
|
|
![]() |
|
burak_efe ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2011 Konum: kamu çalışanı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak_efe
ben zaholi den taktırdım 3 ay oldu herhangi bir sorun yok bu arada simit depo stepne yerine takılıyor stepne açıkta kalıyor o zamanda..
|
|
b%e
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
burak fotolar varmı..bi fikir olması için
|
|
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
benım arac sw değil ama tüp simit stepnenın yarıne takıyolar lastıgıde bagaja koydum muyanede stepne bağlanıtısı olmadıgı ıcın hafıf kusur sayılıyor yanlız :)
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
simit depo konusunda 2a mühendisliğin samsun bayisi ile görüştüm...bana simit uygulamsaının olduğunu extradan 90 Tl.aldıklarını söylediler.Ancak konuştuğumuz yetkili simitden ziyade silindir taktırmamı söyledi.Nedeni ise gösterge 4 deyken birden bire 1 e düştüğünü zaman zaman teklem yaptığını tank içindeki basıncın tam sağlanamadığından pekte tavsiye etmediğini söyledi.kararsız kaldım.Lpg kiti BRC-MY 11
|
|
|
|
![]() |
|
GANDALF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
benim araba 307 SW otomatik 2.5 yıl önce takdırdım istetmenin içine takıldı aynı zamanda birde koruma kalkanı yaptırdım her ihtimale karşı atiker sıralı ve bence tüpün arabanın altında olması daha güvenli şuana kadar tüptende bir sorun yaşamadım sizin araba benzinde ne kadar yakıyor
|
|
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |