![]() |
|
Radyatör suyundaki tortu :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 12:27 |
bilgiler için çok teşekkürler anlaşılan yazın alacağım ilk maaş motora gidecek :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın büyük bi ihtimalle conta yakmış. tedbirinizi alın derim. geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
oyle ustaları Allah dusmanımın basına vermesın :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim bir ara kaçırıyor demişti usta ama yokmuş para kazanmaya çalışmış (:
maliyet çıkartmıştım;
silindir kapak contası
sıvı conta
antifriz
işçilik --- toplam = 350 TL fiyat çıkarttırmıştım.
Kaçan yağ motor üzerindeki yağ tahliye tapasından, kaçan su ise termostatın oradaki keplepçeden kaçtığı anlaşılınca sorun gerekli yerler sıkılarak ortadan kalktı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
suyu degıstırmekte oyle cok basıt bır durum degıldır bılgın olsun. havasını alabılmelısın...
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
suyu değiştirmeyi düşünüyorum akşam üstü okuldan gelmişken yağ kapağına bakarım. Conta işçiliğine ne kadar maaliyet isterler tahminen?
Yardımlarınız için çok teşekkürler :) |
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ara sıra hatta 10.000 bakımında yağı boşaltmışken suyuda değiştirmek lazım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gorundugu kadarıyla baban haklı. suya yag karısmıs gıbı :)) kopurmus sanıyorum...
yag kapagına ve yag cubugunada bır bak bakalım Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 12:12 |
|
![]() |
|
Dün arabanın 1-2 yerine bakarken aklıma birdan radyatör suyuna bakmak geldi :/ bakmaz olaydım moralim bozuldu suyun içinde ilginç bir tortu oluşmuştu acaba nedeni nedir ? size danışmak istedim ve arabam yağ kaçırıyor babam contadandır dedi internetten fiyatına baktığımda 30-40 tl bişeydi ama babam işçiliğe çok para alıyorlar dedi tahminen ne kadar fiyata takarlar ?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |