![]() |
|
aks ların bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 18:02 |
arkadaslar dun aksları soktuk içine bır baktık içindekı yaylar parcalanmıs yayları yenıs yokmus sanayıde yay yapan birisi vardı aynı olculerde celıkten yaptı taktım süper oldu.
aksları neden actık arabada 6bin devire kadar basım birinci viteste ayagımız gazdan cekınce ugultu yapıyordu sanzuman sandık ama allahtan degilmis aksları tamırle kurtardık :)))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmıs olsun :)) ucuza halletmıssınız... muhtemelen bu ugultuyu her vıteste yapıyordu?
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
iyi ucuza kapatmışsın. ben de 4 ve 5 . viteste gaza basınca titreme yapıyordu. akslardan dediler tamir olmaz falan derken bir de alt kulak üst kapak contası derken 1300 tl
|
|
![]() |
|
saolun arkadaslar sızde aksları acar yaylar kırık cıkarda bulamazsanız bana ulasın adam her turlu her esneklıkte yay yapıyor ve profesyonel adam yardımcı olurum...
|
|
![]() |
|
yurdumun cesıtlı ıllerınde boyle sanatkar ustaları gormek gercekten mutluluk verıcı degıl mı :))
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |