![]() |
|
Peugeot 407 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ensari407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ensari407
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 17:12 |
Herkeze merhaba foruma yeni üye oldum bende 407 sahibiyim ama bu forumda
407 ile ilgilenen kullanan kimse yokmu henüz hiç bununla ilgili konuya
rastlamadım
Düzenleyen ensari407 - 08 Mayıs 2011 Saat 17:17 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
merhaba dostum öncelikle hoşgeldin. keyifli ve aktif forumlar dilerim...
ben bi 407 kullanıcısıyım. ve emin ol ben de hala 407 cilerin az olduğuna inanıyorum. bi arkadaş vardı, bi giriş yaptı ama bi daha online olmadı. umarım sen de online olursunda bol bol paylaşımımız olur...
ama daha öncesinde kendini bi tanıt derim...
|
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
bende 404 sahibiyim ama hic memnun degilim ama genede iyi araba.....
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aramıza Hoş Geldiniz Diğer Arkadaşlarımında Dediği Gibi Kendinizi Detaylı Tanıtırsanız Size Her Zaman Sağlıklı Yardımcı Olmamızı Sağlayacaktır.
Keyifli Forumlar Dileriz. |
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
pardon 407 yazacaktim arkadasim galiba beni diyor.... her zaman vakit bulamiyorum.... ama genede ara sira giris yapabiliyorum
saygilar
|
|
|
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
slm antalyadan önder, bence 407 kullancısının profili bu foruma fazla uygun degıl nacızane fıkrım, benım 307 var şeytan kırmızı ama, 407 ye bakmak bıle benı mutlu ediyor, bu aracın tasarımının uzerıne hıc bır aracı tanımam ne bır eksıgı var nede fazlası boyle bısey olamaz (mesela 308 de mukemmel bır araba ama onden arkaya dogru geldıkce heyecanı azaltan bırseyler var stoplar mesela, 307 dekı ahenk gibi değil) 407 nin ınanılmaz bır sıluetı var arabanın ama kullanıcı memnunıyetını bılemem kullanan arkadaslar daha ıyı bılır. 308 ci arkadaslar alınmasın parayı denklestırdıgım anda alacagım yegane aractır:) |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
206 sedan hariç pejo ların tasarımları mükemmel...
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
sedanı olanı varsa alınmasın lütfen bagaj kısımları hoşuma gitmiyor
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
bu arada meraklı arkadaşlara duyurulur...
407 imde modifiyeye sağlam daldım... karlıklar ve spoiler boya için uygun zamanı bekliyor. 18'' jant ve 3.5 cm eibach prokit yay uygulaması ile birlikte camlara 4 numara film uygulandı. arka stoplar, siyah zeminli junyan stoplarla değiştirildi.... fotoları bekleyin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
(bence 407 kullancısının profili bu foruma fazla uygun degıl nacızane fıkrım)evet aslinda bir bakima dogru diyorsunuz.ama genede bilgi alis verisi olabiliyor.407 dusuncenize katiliyorum gercekten super bir araba tasarim olarak zaten peugeot nun eli ayagi duzdn bir 407 si birde 4007 si var ama 407 nin yeri bir baska......bende kullaniyorum 2 litre 136 beygirini......
|
|
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
407 ile ilgili konular diğer modellere göre daha az tabi ama yinede mevcut. Bunun sebebide diğer araç modellerini kullananların daha fazla olması :). 407 sahibide olmama rağmen 307 üzerinden daha çok paylaşımdan yararlanabiliyorum :)
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
kubilay88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2012 Konum: derken Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubilay88
Selamun Aleyküm Arkadaslar Bende Yeni üye Oldum Sayfaya Siz Degerli Arkadaslardan 407 Hakkında Öneri Almak İstiyorum Ben Hayatım Boyunca ilk Defa Araba Alamayı düşünüyorum alacagım arabanında 407 olmasını istiyorum fakat nasıl bir araba olduğunu tam olarak bilmiyorum yakıt konusu olsun ,sağlamlık, donanım verdiğim paranın karşılığını alabilirmiyim not alacagımda ikinci el .. şimdiden vereceğiniz cevaplar için tesekür ederim saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |