![]() |
|
206 nın triger kayışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 15:11 |
|
arkadaşlar Allah nasip ederse haftaya ankaraya 206 almaya gideceğiz. araba 82000 de. bu km de triger istermi bu 1. sorum. 2. sorum ise değiştirmek ustalık dahil neye mal olur? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
modeli ne?
|
||
![]() |
||
|
206 desire 2004 model
|
||
![]() |
||
|
Alacağın Araç Şimdiden Hayırlı Olsun ...
Aracın Kmsi Normal Çokta Değil İşin Doğrusu Fakat içim Rahat Olsun Diyorsan Değiştir... ki Bende Şahsen Değiştirmenden Yanayım... Sadece İşçilik 100 - 150 TL En Maksimum... Yapmışken Ful Bakımını Yaptırki Aklında Soru İşareti Kalmasın... Yağ + Bütün Filtreler + Triger + Devir Daim Pompası + İşçilik En Fazla 400 - 500 TL Bişey Tutacak... Özel Servislerde Tabiki Verdiğim Değerler... Yetkili Servis 800 - 1000 TL Arası Kesin... Düzenleyen AlbayDemircan - 08 Mayıs 2011 Saat 15:26 |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
değişmek lazım 7 yıl geçmiş. ne olur ne olmaz. albay a katılıyorum.
|
||
![]() |
||
|
sadece işçilik derken? malzeme hariç mi 150tl?
Düzenleyen AlbayDemircan - 08 Mayıs 2011 Saat 15:26 |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
değişti deseler bile değiştiririm ben bence sende öyle yap.. daha büyük arızalra yol acmasın.
|
||
![]() |
||
|
Malzeme Hariç Kardeşim...
Alacağın Malzemelerin Toplamı 300 - 350 TL Arası Bişey Tutar Usta Bir Tamirciyede 100 - 150 Arası Bişey Verdinmi Dediğim Gibi Herşey Dahil Toplam 450 - 500 TL |
||
![]() |
||
|
yağ 78 binde değişmiş. şimdi otostart.com' a baktım triger 50 tl. hava filtresi 10 tl. ama dediniz devirdaim pompasının fiyatı yoktu. o nekadar olabiir. nihayetinde bu tirger değiştiğinde devir daim popması değişiyor.
|
||
![]() |
||
|
yağ 78 binde değişmiş. şimdi otostart.com' a baktım triger 50 tl. hava filtresi 10 tl. ama dediniz devirdaim pompasının fiyatı yoktu. o nekadar olabiir. nihayetinde bu tirger değiştiğinde devir daim popması değişiyor. [/QUOTE]
ben olsam orjinal parça alırım. sitelerin çoğu markası belirsiz parçalar satıyor.
|
||
![]() |
||
|
Sana Vereceğim Bu Tlf Numaralarından İstediğin Parçayı Temin Edebilirsin Murat Abi Sitemizin Yedek Parça Teminatına Bakıyor.. Üstelik İndirimli ve Orjinal İstediğin Yerede Kargo İmkanı
Şahin Peugeot Sıfır Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Belirli bir kilometre veya 5 senede bir degistirmek gerekiyor. Sizinki coktan 5 seneyi devirmis. Degistirmek mantikli olacaktir.
|
||
![]() |
||
|
ankarada değiştiririm o zaman ne yapalım. dönerken mazallah bir de bişey olur. 100 150 liradan kaçalım derken büyük masrafa girmkete var değiniz gibi. kaç saat sürer bu değişim arkadaşlar?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yaklasik 1 gun. Aslinda 8 saat ama aracini kendin goturup birakirsan motorun sogumasi icin bekliyorlar sanirim. O yuzden bence aksam birak ertesi aksam al ![]() |
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
orjinal triger 206 için dün taktırdım.90 tl orjinal triger kayışını aldım işçilikte 50 tl verdim.toplamda işçilik+orjinal parça=140 tl verdim
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
keşke devirdaimide değiştirseydin.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
parçalar devirdaim dahil 120-150 arası tutar, işliçik de 100 dersen 250 ye tertemiz biter.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
ben aldıgımda ne olur ne olmaz dıe deıstım su pompası trıger setı bunlar orjınal yan sanayı deıl hepsı 300 tuttu ıscılık dahıl
|
||
![]() |
||
|
üst kapak açılacağı zaman soğuması bekleniyor, ben gitti heme suyu boşalttılar sonra söküp çıkarttılar tabi sökene kadr iyice soğmuştu
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |