![]() |
|
Çok güzel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 Saat 20:08 |
|
Selam arkadaşlar. Çok hoşuma gitti. fiyat nasıl. arabada çok emek var. orjinal alsam bu şekle sokmaya çok param gider. fiyat iyi gibi pazarlıkta varmış.
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
guzel arac...hele besiktasli olmasi dahada bi guzel :) ama araci fotolarda degilde yerinde gor bence,ve 1.4 hdi olmasini goze al tatmin edici olacakmi..gorunus cok hos...
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
araba benzinli. hdi diil :))
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Araç Çok Güzel Hakikatende Bu Araç Dizel ... Sahibii Heralde Yanlışlıkla Yazmış Olabilir Başka Bir Forum Sitesinde Görmüştüm Ben
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
bu paraaya kral gibi hdi feline alınır. tadındanda yenmez.. ama kişisel birşeydir bu.. zevk meselesi.. hayırlısı olsun..
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç güzel kardeşim tabi fikir senin arabayı gider bide yerinde görürsün sonra karar verip alırsın
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
şahsi fikrim stock araç alıp kendim oynamak. Yaptığın şeyi bilirsin keyfine göre yaparsın. Başkasının zevkini satın almak bana cazip gelmiyor. Beğendiysen, ben de alsam böyle yapardım diyosan o zaman başka, o zaman bu araç senin için biçilmiş kaftan
|
||
![]() |
||
|
Katılıyorum Dinocoma Fakat Modifiye İle İlgilenen Bir İnsan Böyle Bir Aracı Almasında Hiç Bir Sakınca Bulmuyorum... Yada Dinocomunda Dediği Gibi 2007 Dizel al Bitane Feline Ful Bide Beyaz Kendin Topla Tadından Yenmez |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
çok iyi fiyat 17 buçuğa verirse süper olur
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
|
araç benzinli arkadaşlar. ben dizel düşünmüyorum. bu gün gittim gördüm bindim. araç zımba gibi. 18 e bırakıyor. beklemeye aldık. bende 16500 var olmaz dedi. arabada çizik yok ya :(( motor çok iyi durumda
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
|
feeline'nin ne özelliği varki bundan farklı
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
farkımı :) dijital klima
8 airbag
4cam otomatik
(bazılarında sunroof)
fabrika çıkışı sis farı ve gti tamponu
yan aynalar motorlu ısıtmalı
fabrika çıkışı gövde rengi kapı kolları.
ve döşemesi. yanlışım olabilir.
buaraca 17bin lira feline benzinli yada hdi alıp yay ve cc jantı uyguladıgında hiçbir şeye değişemezzsin ........ söylenecek çok şey varda aslında keyif ve zevk oldugu için ...
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Araç hoşuma gitmedi tabi zevk meselesi. aşırı oynamışlar.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
+1
![]() |
||
![]() |
||
|
bu ısler bıraz gorecelıdır. bazısı yapılmıs hazır araba almak ıster bazısıda ben kendım yapayım der ama daha malıyetlı olur genelde. cunku hazır yapılmısı malıyetının altında fıyata gıder.
yanı kendı yapana 25 e mal olmus olsa 25 e satamaz vs gıbı yanı :))
albayım bende bu arabayı bılıyorum baska yerden. muhtemelen aynı yerden bılıyoruz :))) Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 11:24 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |