![]() |
|
abs lütfen yardım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 Saat 00:13 |
abs ışığım yanıp duruyor balatalarımın değişme zamanı geldi acaba ondan dolayı yanarmı?
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
balatadan zannetmiyorum. beyinle ilgili bi sorun olmalı. Gerçi araban ne?
|
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
206 xs 1.6 16v
|
|
![]() |
|
bide ben diğer arabalarda böyle bişe duydum hyundaıda bile var bu bende vardır belki çünki önceden bu kadar sık yapmazdı şimdi balata demire sürtme aşamasına yaklastı ve hergün yapıyor nerdeyse
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
balatar a bağlı bi kablo var mı? |
|
![]() |
|
araçların çoğunda balataya bağlı kablo vardır bitmeye yakın kaplo kopar bu sayede balataların değişme zamanı geldiğini anlarız.
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
lastik basınçları düşük olmasın o zamda yanar abs
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Lastik basıncından da ABS yanıyor mu? Birşey daha öğrenmiş olduk!
|
|
![]() |
|
bence boyle bırsey olmaz. cunku alakası yok...
abs nın porya ustundekı sensoru tekerlegın donusunu okur. sonucta lastık havası ınıkte olsa doner yanı :))) bence bır yanlısın var... ıstersen lastıgını yarıya kadar ındır dene bakalım yanacak mı ???
soruyu soran arkadasa cevaben...
abs ısıgı genel olarak abs kablolarında, soketlerınde, tekerlek sensorlerınde, merkezınde veya aracta elektrıksel bır sorun olunca yanabılır.
balata bıtmesıyle abs lambasının bır baglantısı yok. balata ıkazı lambası ayrı olur zaten. her modelde olmayabılmesıyle bırlıkte balata asındıkca ıcındekı kablo devreyı tamamlayıp balata ıkaz lambasını yakar. bu da sadece frene basıldıgında gorulur... Düzenleyen CeCoLi - 07 Mayıs 2011 Saat 15:00 |
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
ilk önce arabayı makinaya bağlatmanı öneririm arıza tekerleklerdeki sensörden de olabilir beyindende olabilir sayet beyin arızalı ise 300 yada 400 tl ye beyini tamir ediyorlar bilgine |
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
abs sensorlerinin baslarina biriken toz camur vb. gibi sebeblerden yanabilir,akumulator den de yanabilir veya herhangi bi elektriksel sorun olabilir...guzelce inceletmen tavsiyemdir...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
bilgisayara 2 kere bağlattım ikisindede abs sistemiyle ilgili bi sorun görülmedi bide şöyle bişe var abs beyninin yakında xenon beyni var acaba bundanda yapabilirmi
|
|
![]() |
|
pekı bılg a baglandıgı zaman abs ısıgı yanıyormuydu ???
|
|
![]() |
|
yanmıyordu yandığı zamn stop edip çalıştırdığımda sönüyor
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
xenon beynının abs beynını bozdugunu duymustum servıste bole dedıler fazla alırmadım ben ama sorun o olabılır
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı sorun oldu ara sıra yanıyordu stop edıp calıstırdıgımda sonuyodu 1-2 ay boyle gıttı sonra sureklı yanmaya basladı ve abs devre dısı kaldı goturdum abs beynı arızalanmıs daha oncede ıslem gormus yapılmaz dedıler ben suan cıkmasını arıyorum ama henuz ankarada bulamadım ıstanbulda fılan buldum ama ucuk fıyatlar ıstedıler almadım yurt dısında fıyatlar ınanılmaz uygun oradakı yakınlarımdan yazın getırmelerını ıstıycem
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
sorun çözüldü xenon balansını abs beyninden uzaklastırdım yanmıyor
|
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |