![]() |
|
Mazot Filtresi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 23:49 |
Arkadaşlar kaKfama takıldı mazt filtresinin değişim km si nedir? benim araç 71bin km de en sn 50bin km de değişimi oldu.şimdi değiştireyimmi yoksa daha sonra değiştirsem bi sorun olurmu..
saygılar |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değiştirmende Fayda Var ...
|
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Genellikle 20bin-30bin arasi mazot filtresi degistirilir.Bence tam zamani degistirmeniz icin.
Düzenleyen koliva - 07 Mayıs 2011 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
anladım.ozman ihmal etmeden halledeyim. bide anlamadığım husus var üzerinde sensör varmı yokmu bilmiorum ama filtreler sensörlü-sensörsüz satılıyor. hangisini alıcam anlamadım?
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
45.000 km de bır kez degısın yurt dısı servıs verılerıne gore 3 bakımda 1 kez. yanı sız turkıye servıselere bakmayın araclarımız 15.000 km de bır kez bakıma gırmelı burda adam kazıklamak ıcın 10.000 km de bır gırdıgı soylenıyor sadece.
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiyede ki yetkili servislerde 40.000 km olarak öngörüyorlar yakıt filtresi değişimini,ama içlerinden bazıları dediğiniz gibi yapıyor malesef :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
2004 oncesi 1.4 hdi ler icin 45binde
2004 sonrasi 1.4 hdi ler icin 40 binde
1.6 hdi ler icin 45 binde
2004 sonrasi 1.4 16v -1.6 16v benzinliler icin 40 binde yakit filtrelerinin degistirilmesi peugeot tarfindan tavsiye ediliyor
ben ilk mozot filtresini 75 binde degistirdim sensorlu almanda fayda var
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |