![]() |
|
Honda S 2000 !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 09:55 |
Peugeot videosu dışına çıkmak istemiyorum forumda ama bu 3lü S2000'ler hoşuma gitti olmazsa sileriz :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence sakincasi yok. Araclar gayet guzeller.
Ancak; herhalde icimden soylediklerimi videoyu izleyen herkes kendi icinden soyleyecektir. Suruculerin canlarinin sagligi hic umrumda degil ama olasi bir kazada etkileyecekleri kisilerin canlari cok umrumda. O yuzden boyle trafik krolarina deger vermeyelim. Arabanin iyi olmasi ya da pahali olmasi surucuye deger katmiyor. Düzenleyen koliva - 06 Mayıs 2011 Saat 10:19 |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
güzel ama bazı hareketler tehlikeli.Allah göstermesin baskalarına zarar verebilirler.
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
aynen katılıyorum trafikte dikkatli ve saygılı olmak gerekir her zaman...
ben sadece 3lü olarak göze hoş geldiği için bi paylaşmak istedim özendirmek gibi bir amacım kesinlikle yok. aynı marka araçların grup halinde trafikteki olayı hoşuma gittiği için paylaştım sadece.
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
içimden geçeni söyleyim mi :) dedemde ford taunus var trafiğe onla çıkmak ve böyle makas atanlara tam dönerken arka köşeden vurmak istiyorum:) trafikde çok sakıncalı bence arabalarıda bişeye benzemiyor:))
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
trafikte sana ters yapılmaz anlaşıldı :)
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
her ne kadar güzel bir videoda olsa yaptıkları hiç iyi bişey deyil o anda bi kaza yapsalar onlara hiç üzülmem onların yüzünden canı yananlara üzülürüm.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yusuf kardeşime sonuna kadar katılıyorum
|
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
oldum olası s2000 lere hastayım. insanların yaşamını tehlikeye atıyorlar doğrudur. bunlar zaten vakıf üni. öğrencileri (para gani) umrundamı aracın pert oluşu veya baskasına bısey olması. Kendilerine birşey olursa üzülmem şahsen.
|
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
tehlikeli hreketler bunlar.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ulan biz üniversitedeyken ayda 400 tl ye hem geçiniyorduk hemde kira elektrik ve su ödüyorduk. adaletmi lan bu :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
kesinlikle bende s2000 lere hastayım inş 2-3 sene sonra benimde 1 tane olucak |
|
![]() |
|
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Güzel video, honda 2000 lere bende hastayım yalnız arkayada koltuk yapsalarmış daha fena olurdu. :D
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
onde giden fazla yasamaz
birde bizim turkiyede oluyor bu tur seyler ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
general566 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı general566
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
honda hayat onda !
|
|
![]() |
|
fazla bi aktraksiyon göremedim ama siz makas istiyosanız şuna bi bakın. honda mitsubishi varken bir hiç
![]() http://www.facebook.com/video/video.php?v=182947405056482&oid=121176031235819&comments |
|
![]() |
|
yok ben bunu ayrı bi konu olarak açıcam
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
sunu solemek gerekırse s2000 saten yaorumsuz ama ustundekı sakat ole yanlama olmaz trafıkte allah korusun ufak bı kayma toplayamama o trafıkte cok kısının canın ı yakar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |